dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, December 30, 2011

wedding comel



dari zaman aku bujang2 dulu kan, aku suke tengok blog Diana Rikasari yang fashion die macam2 color tu. suka laa tengok kann, sampai terfikir nanti dia kawen macam mana laa baju dia. mesti bukan baju2 biasa punyaaa, mesti baju tu akan ada signature dia, yang menggambarkan she is diana rikasari.

dan bile tengok gamba baju kawen dia beberapa minggu yang lepas, aku puas hati sangat. yeh, she is diana rikasari. Soooo~~ diana rikasari~~~~~


aku suke giler babeng. full stop ;P

arghhhh
at wits' endstress sebab comel giler at wits' end




lepas tu kan.. suka sangat tengok gambar2 wedding Tina/Siput. comel-comel belaka. suka la ;)

kiutnyewwrr


comel sangat2 color combination diorang ni. baju putih, calit siket hijau lembut. pelamin suci bersih, ada calit2 pink lembut siket. comelnyeeeeeeee

yang penting riben hijau kat belakang baju tu. kiutnyeee!!!





2 comments on "wedding comel"

ameris on December 30, 2011 at 2:09 PM said...

akak pun... dh ada anak pun still suka tgk wedding comel2 n cute2 gitew...

nak sanding lagi skali bleh???

ieda on January 2, 2012 at 2:57 PM said...

salam kenal dari akak

aah cute sgt2 , combination kaler yg sejuk mata memandang ;)

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez