dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, December 22, 2011

rindunye nak mandikan haris. sob sob




dah tiga hari bekerja, maksudnye dah tiga hari aku x mandikan haris sendiri. Nek Ma kat rumah la yang mandikan haris. haishhh rindulaa nak mandikan haris.

xtau kenapa, part mandi adalah part yang aku paling tunggu2 bile kat rumah. aku suke tengok muke haris bile mandiiiii

muke happy tendang2 kaki dalam air.
muke rimas bile aku lap2 muka dia, korek2 taik mata siket.
muke rela bile aku gosok2 badan die dengan sabun.
lepas tu muke macam terkebil2 bila aku agah2 nak tenggelamkan dia. hehe

harisss.. mama rinduuuuuu... sabtu ni baru mama mandikan sayangg yeeee



kerinduan~~
tak akan menghilang~
kan selalu ku rasa~


sob sob.

nanti haris dah besar siket, mama nak ngayat papa beli kolam tuk haris mandi. hik hik

nway, semalam punye entry 2 bulan ada sambungan. tetiba teringat point yang x tulis..

- bila dukung haris secara menegak, tumit kaki dia atas peha kite terasa kekuatan kaki die tekan, gigih nak berdiri hehe, kadang2 sampai sakit peha kite sebab kaki die macam tekan kuat2. ah x reti nak cakap


- sekarang bila haris nak susu die x nanges *kadang2 je nanges bile dah lapar sangat, tapi die buat mulut yang gulung lidah pastu gaya menghisap sambil bunyi2. bile dah dengar tu tahulaa die nak susu, hihi.. sesiapa yang datang umah melawat sebelum ni tengok haris mesti gelak bile tengok mulut haris macam tu. lama jugaklaa haris akan buat macam tu sampai kite bagi susu kat dia. hihi

camni laa mulut haris bila minta susu
hee hee


5 comments on "rindunye nak mandikan haris. sob sob"

ameris on December 22, 2011 at 9:36 AM said...

alahaiii comei sgt hariss nie...
dd weekend ada kt gombak ke kt putrajaya?

ingat nk gi terjah hariss wkend nie.

dd dudu on December 22, 2011 at 9:40 AM said...

{kak ameris}
weekend ni dd kat banting

tapi klu isnin dah balik semula ke gombak dd bgtau akak, aci x

ameris on December 23, 2011 at 11:22 AM said...

ok dd, kalu ada kt gombak @ putrajaya nnt bgtau ekk.
sms jek: 0173213039

dd dudu on December 23, 2011 at 11:28 AM said...

okiee kakkkk ;)

Mama Gee on December 23, 2011 at 1:09 PM said...

seronok kan dh ada 'anak patong' hidup ni...heheee

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez