dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Wednesday, December 21, 2011

paste mengepaste



ceritanya macam ni.

aku haus giler ok. bawak laa botol air ke pantry.

sekali... dangg!!!!!! tong air biru tu kosong.
tong yang penuh air adalah berderet kat bawahhh. selalunye tu keje dak laki yang angkat tukarkan tong air.

aku pun kembali ke partition dengan jiwa yang meruntun sebab haus.

pastu aku pun ym laa wewe.

diana atsukuru: wewe ade air minum yg byk x. ke dah nak abes
wawa: knp kt pantry dh hbs ek
diana atsukuru: ha ahhh
diana atsukuru: nak angkat x larat tongue
wawa: jap


aku pun tutuplah window ym tu. habeslah conversation kan. ingatkan wewe nak check la die ada air ke x kan.


tak lama kemudian, dapat ym pulak. tapi dari ata. ini ym nye

ata: wawa: diana atsukuru: wewe ade air minum yg byk x. ke dah nak abes
wawa: knp kt pantry dh hbs ek
diana atsukuru: ha ahhh
diana atsukuru: nak angkat x larat

wawa is typing...
wawa: sian didi

greenrose_dd: motip paste balik kat aku

motip wewe paste ym aku kat ata? dan motip ata paste balik ym tu kat aku?

ata: wawa: nk mintk tlog ko angkatkan sbnrnye

haha. comelnye cara wewe nak suruh ata gi angkat tong air tu hee hee siap ada ayat "sian didi.." hee hee

ata: aku tgh dgr psl pencen ni
ata: nnt la


yelah. aku x suruh pun ;p (monolog dalam hati)


x lama kemudian, nampak fird lalu depan partition aku laju2 menuju ke arah pantry.
rupe2nyee die pegi tukarkan tong air.

aik???

nak tau kenapa?

rupe2nyee..


ata pegi paste ym tadi tu ke fird. (katenye, paste semata2, xde ckp apa2 pun. fird pun xreply pape)


motippp?????


hahahhahahahaha

perbualan paste mengepasteee tanpa bicara
hee hee


ok dah berjaya minum air. Alhamdulillah. tq wewe, ata dan fird.



3 comments on "paste mengepaste"

ameris on December 21, 2011 at 4:19 PM said...

lawak la kwn2 dd nie... kikiki

bini edy on December 21, 2011 at 4:21 PM said...

baiknye fird..hahah..
dh la sy suke paste masalah server lah ape lah ke fird..selalu je dia selamatkan saya time2 ujung waktu nak balik tuh haha.

tq fird. ko mesti baca kan..

dd dudu on December 21, 2011 at 5:08 PM said...

{kak ameris}
kikikiki hari2 ceria ngn keletah macam2 dorg ni, bole ;p


{bini edy}
hahah die mmg slalu tolong org selesaikan masalahhh

*xtaulaa blog baru aku ni die baca x. ata kata blog aku blog makcik2 skg. xbaca kot huhu

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez