dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, December 13, 2011

weekend haris



weekend baru2 ni haris banyak berjalan.

hari sabtu ikut mama, papa, kong kong dan nek ma pergi kenduri kawen kawan kong kong. pastu pergi jalan2 di carefour beli barang dapur.

haris ni tido je tau. bising macam mana pun maintain tido. hehe. masa nak nyusu baru bangun

nek ma tengah nak burp kan. masa ni ni mama hilang kejap gi beli legging haris kat stall depan.


x aci. masa aku dukung haris xde org amik gambar pun. berkira



hari ahad lak. bawak haris balik kampung banting jumpe embah. embah rindu sangat kat haris.

tidoww je dalam kereta.


hari isnin bawak haris gi jalan kat hospital ;P checkup. tapi ramai gile orang.

tapi nama haris kejap je dipanggil.


lepas tu gi jalan2 cari nursery. byk je nursery yang available, tapi nak jumpe yg betul2 berkenan susah siket ;P

yelah sayang. tido laah tido tido

hehe


motip kakak2 nursery ingat haris baby girl?

hee hee

saya lelakiii laa rock on!



hee hee

note : nanti balik putrajaya x sabar nak bawak haris jalan2 kat taman pula. besnyewwwww



8 comments on "weekend haris"

ameris on December 13, 2011 at 2:08 PM said...

best kan dd bawa anak jln2. wpun dia tak tau apa pn lagi hati kita punya sronok.

dd dudu on December 13, 2011 at 2:10 PM said...

{kak ameris}

btol2. dd dah bygkan tempat2 nak bawak die jalan supaya die dpt tgkkk keindahanaan dunia ini. wahh

qasehqaleef on December 13, 2011 at 2:16 PM said...

comelnye haris tido. bile nak balik putrajaya? kesian nek ma kena tinggal ye. balik putrajaya nanti mokcik lawat haris ye....

dd dudu on December 13, 2011 at 2:32 PM said...

{qasehqaleef}

org InsyaAllah balik tahun depan ;p
erm sebab register nursery 2hb january ar, new year.

wat masa skg duk gombak. nanti masuk keje ulang alik gombak-ukm. nek ma jaga haris, ahuu ahuu

nieza rawi on December 13, 2011 at 4:48 PM said...

aisha org ingt dia boy dulu2..
** bila nk g tgk haris ni..

dd dudu on December 14, 2011 at 12:58 AM said...

{kak nieza}

xpe kak, dd ade je kt gombak ni, blk putrajaya thn dpn ;p

Mama Gee on December 15, 2011 at 10:28 AM said...

aman je tgk dia tidoooo..

dd dudu on December 15, 2011 at 4:22 PM said...

{mama gee}
peaceful kann ;)

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez