dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, December 20, 2011

dah masuk keje




uhuuuu macam cepat sangat masa berlalu kan. tetibe dah masuk keje plak hari ni.

haris kene tinggal dengan nek ma. nek ma yang jagaa sementara kitorang x confirm nak nursery yg mana (calon2 nursery x dipilih lg). so skang, dudu kuku ulang alik dari gombak gi keje.

hari ni aku asyik kaco ma jek, tepon ngan sms tanye haris tengah buatpee. rindu gilerrrr
crying

masa nak datang keje hari ni malu2 segan2 siket sebab dah 2 bulan kan xjumpe rakan2 ofis. poyo. tapi ok jeee..kehadiran ku hari iniii disambut ceriaaa oleh mereka2. heheheee. sume masih sama, xberubah. yang suke bergosip tetap bergosip.
dialog bes yang keluar hari ni adalah "dd dahh kurusssssss, muke dah kuruss".... tapi dialog yang xbes adalah "biasa jee.."... benci rina

anyway hari ni datang keje tengok partition dah berubah, ada orang tumpang duduk, dari ppukm. semalam diorang kemas2 takut aku datang hari ni marah partition dah berubah, lalu diorang(Ata dan Matshuk) cakap kat budak yang tumpang tuuuu, diorang reka cerita kataaaa akuu garanggg... kalau ngamuk hempas2 tepon, boleee??????

huduh giler watak aku.

cheese cake betol. kesian budak tu mesti ketakutan dengan aku hari ni. senyap je tu.



nak jadik kapten kapal ke sayang hee hee



9 comments on "dah masuk keje"

mamyharraz on December 20, 2011 at 10:32 AM said...

comelnya haris :)

sekejap je masa berlalu kan..akk hari2 singgah blog dd tgk perkembangan haris yg comel :)

BrightEye on December 20, 2011 at 10:36 AM said...

Selamat kembali bekerja.. kwn baik BE pun br masuk keje hr ni.. sama mcm dd br habis pantang..hehe (^_^)

"Hello captain haris kemetot.."

bini edy on December 20, 2011 at 11:19 AM said...

woiit comelnye baju..aghhhhhhhhhh(mangsa anak gegirl tp mama suke baju bbboi..hahaha)

Cimas Tc on December 20, 2011 at 12:01 PM said...

diana, haris cam muka nenek dia la (mak awak).. :)

fami on December 20, 2011 at 12:56 PM said...

tahniah dd..sori dh 2bulan br nk wish..mesti asik tgk jam je xsabar nk blk kan??

dd dudu on December 20, 2011 at 1:03 PM said...

{mamyharraz}

yekee kakk, ok dah masuk keje ni rajin laa kot update masa lunch hehehehehehhe


{be}
yekee, sama kitorang rupenyee yekkk ;)

hello auntie be ;)

{bini edy}
motip suke baju boboi??? hahahahahhaha snagat x byk pilihannn


{cimas}

yekeeee, heeheee amik muka nek ma nyee yekkkk


{fami}
tahniah untuk fami gakkk :D

asik tgk jam bile nak ngepam ni ;P dah ptg kan asik tgk jam tunggu masa nak balikk

qasehqaleef on December 20, 2011 at 1:32 PM said...

dah masuk keje? wah lepas ni hari2 mokcik dpt bce entry psal haris...

Ciare Baha on December 20, 2011 at 2:03 PM said...

alahai mmg cepat betol la masa berlalu.. eh dd da kurus?? JELESSS. Apesal aku sorg x kurus2 pas beranak ni. Musykilll!!! HAHA

ameris on December 20, 2011 at 2:17 PM said...

cepatnya masa....
dd dh abis pantang dan dh masuk keje pun. alahai... nk tgk gak bb hariss.
nnt akak sms dd kalu nk tgk hariss ok.

turn akak nnt bln 5 huhuhu...

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez