dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, December 27, 2011

sayangku dah botak




seperti yang sedia maklum, sayangku yang pertama (kuku) memang sentiasa botak.

kali ni sayangku junior pun dah ikut papa die botak. pu~

ahad (25 disember 2011) ada majlis akikah untuk Haris, secara kecil-kecilan je di kampung banting. buaian berendoi pun iols x pasang okayy~~ hehe so not me ;P

masa berzanji, kuku bawak haris mengelililingi jemputan yang berzanji. Ya Allah,. touching sangat masa tu. rasa nak menanges. team Marhaban wanita xdapat datang, yang datangnye team lelaki, so bukan iols laa yang kene bawak
Haris mengelilingi mereka. aku skodeng je dari tepi langsir dapur, serius bergenang air mata. syahdu nye Selawat... yang si Haris lak, aku tengok dia terkebil2.. terkebil2 hehe... seb baik x nanges ;P mungkin dia pelik siket je la ;P

Haris yang terkebil2. hehe so kiut

gambar gegar gile :( masa ni aku mintak tulung sepupu lelaki kuku yang kecik lagi untuk amikkan gambar.
dapatlaa gambar gegar ni wuwuwuwuwu sedihnye xde gambar momen ni




esok nyee papanye cukur rambut haris, kasi botak ;)

cukur sendiri2 je ;p Bismillahirrahmanirrahim..


gambar sebelum botak

"apa tengok2? nak botakkan gua, botakkan je lah"


amboi anak hee hee


haris x nanges pun.. kool je kene cukur, kekeke
cume nampak laa die geli2 siket, bile geli die akan goyang2kan badan haha kelakar



tengah2 cukur, haris yak yak pulakkk laughing *muke x bersalah pulak tu

baikk punyaa melepas atas riba papa diaa. kui2 kene laa salin pampers dulu


pastu sambung...
punyelah lama, sampai nak tertidur haris hee hee



akhirnyee siapp.. dah siap cukur, mamanye bawaklaa gi mandi.. padahal haris dah ngantuk giler2 dah hik2



dann inilahh hasilnyeee... taraa~~

*muke redha "apa pasal gua rasa kepala gua berangin? apa2 je lahh mama papa ni. gua ngantuk ni, boleh x gua nak tido sekarang"

hee hee



maafkanlah gaya bebas haris tidur ni ye. memang over siket hee hee

comelnye kepala. kuku kate macam mentol da ;P




jom balik gombak. kepala kasi pakai topi ;)

sayang, lenanye tido. ada rasa ringan2 siket x kepala hee hee



mmuahxxx


OOO MM GGGG.. haris daa botakkkkk (sebut dengan gaya Brian Master Chef Malaysia.. leh bayangkan x?)

sian Brian sebab mak aku tak __ __ __ __ kat dia ;P
*isilah tempat kosong sendiri, keke




5 comments on "sayangku dah botak"

qasehqaleef on December 27, 2011 at 2:23 PM said...

ala comelnye muka haris redha kepala dibotakkan.

ja_on_seven on December 27, 2011 at 3:08 PM said...

haris botak kiut.. tapi bapak die botak..sikit pun tak kiut!

BrightEye on December 27, 2011 at 3:11 PM said...

haris kemetot ttp tomei..

bini edy on December 27, 2011 at 3:23 PM said...

sama la perasaan aku dan ja...











hah hah hahhhhhhhhhh

dd dudu on December 27, 2011 at 3:55 PM said...

{qasehqaleef}
kekekeeke, sentiasa merelakan

{ja}
hahaa ko xnak delete ke sebelum keri baca? hua hua hua

{be}
hehe x SABA TUNGGU RAMbut tumbuh balik


{bini edy}
hik2 perlu x aku gelak sekali

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez