dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, January 17, 2012

you are the apple of my eye




omma dd sangat busy sekarang ni. busy dengan programming. kena fokus *fokusla sangat, padahal wat keje sambil tengok video snsd hew hew
sebagai tanda ingatan tulus ikhlas, nak gak upload muka2 haris yang sentiasa berlegar2 di mata ini.

kire entry laju2 la eh. x cakap banyak2.

sukenyee tengok pemandangan luar yeee



kadang2 rasa cian kat haris, baru umur 2 bulan dah kene duk carseat. tengok badan cam lembik2 lagi. letak secara duduk pun lama2 haris makin ke bawahh. xpun makin lama makin melentok ketepi. xtaulaa elok ke x ek. tapi haris cam ok je. cume kite laa risau tengok takut2 x selesa ke.



eh tetibe tengok mama yang tengah drive pulak ye
hee hee


skang umur haris 2bulan 3 minggu 6 hari. haris paling suke menjerit. terutama bile main dengan abi dia. suka sampai terkekek kekek terjerit2.
versi bunyi yg agak baru jugaklaa. macam ibarat haris baru perasan dia boleh jerit bunyi macam tu, then die bunyi lagi bunyi lagi test volume.



krohhh krohhhh


haris dan omma dd yg dah xberminat nak bergambar




@kampung banting ;)




2 comments on "you are the apple of my eye"

qasehqaleef on January 17, 2012 at 2:57 PM said...

Lamenye tak dgr cite pasal haris....

dd dudu on January 18, 2012 at 10:54 AM said...

{qasehqaleef}

heheeeee cite laa ni ;p

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez