dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, January 12, 2012

aku suke hyori



Dalam Running Man, aku paling suke hyori, alaaa jemputan artis episod 1 lagi.
suke sangat dia, sebab die cantek dan aggresive *reti eja ;P hahahah serius sangat suke die. tadi rina ada bagi video2 klip, ni salah satu video hyori. hyori ni penyanyi



suke suke ;)


kat ofis ni masing2 berangan jadi watak dalam running man, hehe.
aku suke hyori, tapi kat ofis aku ni aku dipanggil ajumma. siut jek. xmo jadi ajumma.

fird yang baru potong rambut perasan die adalah joong ki. kosser hee hee bukan gwang soo ke
hee hee

rina lak perasan die Ace ji hyo. ok kasi can lahh haha

ata lak, entah aku x ingat die perasan jadi apa ;P


yang penting, aku perasan aku adalah hyori. hiu hiu hiu


dah ada episod 76, copy dr rina, balik ni mesti kuku layan. aku pulak bergantung pada pe'el anak. kalau sempat tengok, sempat laa hihi



1 comments on "aku suke hyori"

Seri Mas Nurwani on January 13, 2012 at 5:12 PM said...

dd, seri pun suka hyori. suka sangat-sangat:p hehe. tapi suka dia since dari variety show family outing lagi. ada masa tgk lah.sangat best!

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez