dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, January 13, 2012

;P



kerana Runnning Man aku mengenali lagu ini ;) lagu ni asyik bermain2 dalam otak aku je skang, hak hak parah dahh *nak jadikan lagu alarm henset laaa lepas ni





kerana Running Man jugaklaa aku dah minat SNSD aka Girls Generation. parah parahhh

semalam ralit duk tengok video ni, video Kim Jong Kook dan video SNSD...

haris bunyik "ekkk ekkk".. letak dia kat riba jek pastu aku sambung khusyuk menengok ;P *masa tu Abinye tengah masak nasi goreng kat dapur..
xpasal2 haris pun join tengok sekali ;P maafkan mama ye sayang, macam x patut jek bagi haris tengok video2 kpop ni, ekeke.





0 comments on ";P"

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez