dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, January 19, 2012

malam tadi ezan teman sebab kuku outstation


haha tajuk entry dah memaparkan cite sebenar, patutnye aku xyah cite isi kandungan dah ;P

hee hee

aku sebenarnye masih x berani lagi berdua2an ngan haris kat rumah. eee xberani ar, kalau haris nanges pun nanti aku takut sebab sengsorang, bole?
lagipun xtere laaa nak mandi laju2 nak yak laju2 sebab risau haris kat luar ;P ma cite dulu ma tahap bawak masuk anak die ke toilet kalau dah xtahan sangat, ekekekeke lucu gak.

kuku pun memang selalu balik kerja awal lah. memang tak tinggal omak dan anak berdua2 di waktu malam. lagipun umah aku umah hujung dan aku xkenal jiran2 *motip anti-sosial, laaagilaaaaa x beraniii heww hewww

pastu semalam kuku kene outstation ke johor. tapi dia x bermalam kat sana, dia balik hari. so jangkaannye mmg akan balik sampai malam ah.
terus roger ezan malam sebelum tu, mintak tulun teman. ezan on jee heee heeeee siap suruh dia bawak kain baju tido umah aku terus. ekekeke

so tu je lah nak cerita dalam entry yang panjang ni. nak cerita yang ezan tido umah aku malam tadi.

hee hee

makasihh ezannnnnnnn

nah ni blog ezzan *tetibe




note : yang kelakarnya, kuku sampai lepas maghrib. wahihi. punyelahh aku bajet dia sampai lewat gile. rupe2nye sampai awal gak ar. xpe, kite perlu bersedia selalu hehe.


oh ye, kat bawah ni gambar2 haris masa aku tengah tunggu ezan sampai lat parking *motip kan xnak naik sorang2. hehe makasih ezan beli pizza untuk kitorang ^_^


eh ni sebenarnye video, tapi aku x upload ah. nah upload .jpeg jek


excited dapat duduk macam ni







mama cak ;)


hai, saya lah tuan besar




5 comments on "malam tadi ezan teman sebab kuku outstation"

Ezzan Yusop on January 19, 2012 at 2:40 PM said...

rindu sudah sama itu haris....hukhukhuk!

terlupa lg nak bawak hard disk nk copy running man...

dd dudu on January 19, 2012 at 4:28 PM said...

hehe meh laa dtg lagi!!!!!

haris yg patut nanges waktu die nanges die x nanges pun smlm sbb main ngn ezan

senang keje dd ;p heeeheeeeee

Biku said...

Dd,haris sebijik iras omma dia.cuma mata sepet je.kih kih kih.kiut..aumm

dd dudu on January 20, 2012 at 8:19 AM said...

{biku}

mata sepet ikut sape plak eh ;P

Ciare Baha on January 25, 2012 at 5:15 PM said...

nampak mcm dah besar haris dlm entry ni. bukan besar saiz tp besar umur..nampak mcm da pandai wat mcm2. rindu haris! :D

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez