dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, January 12, 2012

coretan omma dd part 3


motip hari2 ada coretan omma?

- malam tadi kann, haris nanges dalam pukul 9 lebih camtu.. padahal sebelum tu elok jeee die main ngan ezan.. oh ezan datang umah semalam.. dah nanges camtu, pujuk laa pujuk pujuk... tangan pun bertukar, kejap omma dd kejap opakk kuku yang pujuk..

xtaulaa kenapa..

memang mencabar memahami kenapa sayangku menanges? ;P

lepas tu kann.. xlama kemudiaan, "pretttttt"... "prettt".. bunyik haris yak dengan banyak nyee.. lepas yak terus haris diam.. pastu suke2 ketawa2 dengan kitorang sampaii laahhh kul 12 tgh malam, pastu tido..


lerrr rupe2nyee haris sakit perut nak yakk kot sebab tu die nanges kot.. yelah, sebab lepas yakk terus ok... tapi selalunye xde pun macam tu, mungkin adalaa yg aku salah makan kot, ahuk ahuk ahuk..



- so far dah hampir sebulan aku duduk putrajaya ni kan, haris xpenah bangun malam ;p mmg aku leh tido dengan lenanye kecuali bangun tuk bagi minum susu jek.. lepas minum susu haris tido balik, xde nak main2 macam masa kat gombak, suke bangun malam.. hehee haris tido macam waktu org dewasa... kul 5 atau kul 6 bangun laa.. tapi pagi tadi terlajak kul 7 baru bangun.. itupun sebab aku dah nak keluar gi keje.. tengah2 dia tidur tu aku dukung dia.. alahai~~ dalam lif pun tidur je.. letak dalam car seat baru terjaga ;) terus sengih2 ngan Abi dia.. hehe

satu perkara tentang haris yang kitorang faham adalah mood haris adalah paling baik diwaktu pagi.. sebab tu buat masa ni perjalanan aku ke taska lancar.. sebab die x nanges waktu pagi.. duk tengok je langit kat luar dari dalam kereta, hihi. tapi buat masa ni lah, tengoklahh bulan2 akan mendatang, takut berubah jek
hee hee

di waktu malam pula, adalah mood haris xbaik. bad mood. dalam kul 8, 9, 10 mlm tu, haa waktu badmood die lah. sebab panas kot umah, entah laa.




ni gambar lama, masa umur satu bulan.
masa ni baring jeee heeeee


saje letak gambar lama, mengimbau kenangan waktu berpantang ;) ecee

3 comments on "coretan omma dd part 3"

ameris on January 12, 2012 at 1:53 PM said...

dd; jgn lupa datang umah akak sabtu nie tau...

Queen on January 12, 2012 at 3:45 PM said...

sama...pagi2 memang die sangat baik ... letak sorang2 pun tak nanes...

malam..siap.. mcm pergi berperang..padahal masuk dapur je..

seronokkan dapat anak tido malam lena..hehhe..lagi2 kita yg menyusu badan..memang marveles.. besok2 mesti dd teror habis..takkan sedar menyusukan anak..ahhaha.. =p

haris comel la...=p

Liza Razak on January 12, 2012 at 6:10 PM said...

comelnyer haris :)

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez