dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Sunday, January 29, 2012

kat ofis ngan kuku



29/01/2012 @ ofis


kat ofis ni.. siapkan keje.. ada kuku sekali hehe.. ada kat belakang ni, die tengah layan anime kot..

klu ikutkan plan asal nak bawak haris sekali teman mama die buat keje ni haaa hee hee tapi disebabkan bb haris xberapa sehat, tinggalkan ngan nek ma.

crying

tetibe nanges kan.

nanti aku buat entry pasal haris demam+batuk+selseme. alaa rindu kat haris. jap eyyyy, mama ada keje penting japppp~~~~~


nway untuk bekalan lunch kat ofis ni, kitorang singgah uniten tadi.
kitorang ada beli bihun soto, rojak, kopok lekor, cendawan goreng, cakoi, jambu, air kelapa.

eh ni nak datang keje ke nak berkelah ni? hee hee


hik2. ok daa nak sambung buat keje laju2.


4 comments on "kat ofis ngan kuku"

Ciare Baha on January 29, 2012 at 9:12 PM said...

serius? keje ari ahad?

Umi MediNa on January 29, 2012 at 10:26 PM said...

sama lar ngan medina, dd..selsema+batok..nasib baik xdemam sekali..mungkin musim kot..

ameris on January 30, 2012 at 8:08 AM said...

dd, rayyan baru je pulih demam+selsema+batuk.
mmg teruk kitorang x tido sbb jga dia. suhu smpai 39.5c.

cian sgt kt dia sgn muntah lg. huhuhu
pastu jangkit kt akak plak.
tu yg plan nk gi tgk hariss x jadi2.

dd dudu on January 31, 2012 at 8:28 AM said...

{ciare}
ha ahh. bile rasa keje x sempat siap, terpaksalaa dtg masa wikend, kiu kiu kiu. kesimpulannye siapkanlah keje anda pada waktu bekerja ;p


{umi medina}
first time kan.. so jadi sedih sngt :(

{ameris}
uik tingginye 39.5
haris kejap 37.5, kejap 38

tu pun dd dah gabra abess
rayyan dah pulih yeee

uhuu dik haris belum pulih

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez