dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Saturday, January 28, 2012

aku dan SNSD




28/01/2012, sabtu, petang@ofis


haishh... server tetibe down pulak.. camne nak buat keje ni..

disebabkan itu, sementara tunggu server ok, meh aku update blog. ke ke ke hee hee


untuk yang dah tahu dan yang belum tahu, aku sekarang jadi peminat group SNSD aka Girls Generation, selepas tengok Running Man episod 63 dan 64. aku dan kuku selalu ulang2 episod yang tu okayy hee hee

suke lagu2 diorang, tarian diorang dan diorang sendiri. oh dah agak terlewat sebenarnye aku minat2 ni, sebab diorang kan dah lamaa dahh wujud hee hee ke ke ke.

aku ni bukan laa peminat K-pop honestly. Wonder Girls ke Super Junior ke, selalu aku buat dek je. tapi disebabkan Running Man jugaklaaa aku kenal diorang!!! siu siu~

tapi episod SNSD memang aku suke giler2 ah.

kat bawah ni adalah ahli2 SNSD yang aku minat.


1) taeyeon taeyeon taeyeon!!

suka sangat dia ni sebab dia happening. pastuu perwatakan die cutee, ceriaa especially bila dengan Haha.

dalam video klip lagu La la La pun nampak sangat dia naughty2. ke ke ke

dia ni group leader, tapi langsung x rupe group leader. sebab macam kebudak2kan kot perangai dia. dah laa orang yang paling last sekali bangun pagi masa 2nd day RM
laughing




2)
yang paling aku minat dalam group ni ialah Yuri!!!

sweet sangat2 muka dia.

dah macam Kwangsu pulak aku ni sebab suka gile kat Yuri.
bes laa Yuri.

baik pulak tu, layan Kwangsu dengan baik jee walaupun...... hee hee


disebabkan aku suka gile kat Yuri, jadi nak tepek 2 gambar. bias. heh

Yuri dan Kwangsu



3)
Seohyun

lemah lembut je dia ni ^_^

paling suka part karoke dia menyanyi/menari dengan Kim Jong Kook.

heww



4)
jessica.

comel je perwatakan dia.
dari episod 2 ke episod 3 tah dalam RM. dia macam sempoi siket, xde laa nampak macam nak menang sangat. gaya nak bermain2 je. heehee siap angkutkan beg team mates dia dikala team mates die sedang berlari2 menyelesaikan misi hee hee


dalam episod SNSD, dia kene sekeh kepala ngan Gary oppa hee hee sebab bodek krew untuk bagi markah kat karoke hee hee haha comel



5)
Yoona.

xla minat sangat dia ni, tapi saja nak letak. ke ke ke

suka tengok dia menari. lawa. dia kan face of the group.

tapi dalam Running Man, aku ngan kuku perasan dia macam xberapa suka Jessica. bila Jessica bodek2 krew kat tepi, dia macam buat muke "annoyingnyeee..."

lagi satu part karoke. bile jessica nyampuk cakap pe ntah masa diorang dapat lagu Naeng Myun, Yoona nampak macam "pffttt...."


rasanye laa hee hee



ok dah. nak buat something ni. bye



6 comments on "aku dan SNSD"

AnneWeeza on January 28, 2012 at 9:50 PM said...

Hahah...kite suke yuri kot sbb klakar gile ngn kwangsu tu..haha dgn harapan biarla derang betul2 couple pas dpt cincin dr datuk bandar tu..kehkehkeh ;)

Anonymous said...

stress..! stress..! hahaha..i like oppa...:D

Anonymous said...

bru je tgk episode ni kt 393..best2!!
tp nape kt 393 episod 42 eh?


~alia~

Ezzan Yusop on January 30, 2012 at 9:07 AM said...

still xboleh lupa kwang soo jatuh bile penat kayuh basikal....

kaki dah lemah. hahahah!

oh no dd...i pun mcm u lah. tetiba minat snsd. kihkih. obses dgn mereke uolsss....


ps : i love you, jong kook!

(saja nak buat statement kt sini haha)

dd dudu on January 31, 2012 at 8:33 AM said...

{anneweeza}

yeeehhh samaaa arrrr ^^


{anonymous}

stresss!!!!

eh sape niii


{alia}
oo yekeee, entahh.. kite ada gak tgk kat 393 tp x alert lak ngan episod bape2.

kite slalu tgk yg donlod punye, lain plak ek episod2 ngan tv

hihi


{ezzan}
kan!!! motip kwangsu. sian+kelaka hihi

jom2 minat snsd sesameeee
hik2


kim jong kook jahat! (suara keri) ;p

siwon said...

you are so yesterdayyyyy....

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez