dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, January 20, 2012

mengimbau kenangan : gambar omak dan opak kawin




asyik2 letak muke anak jek, meh kali ni letak muke mama dan abi dia pulak.
tapi mama dah malas bergambar sekarang, jadi gamba comel yang ada cuma gamba masa kawen tahun lepas je. hehe

alang2 jom kite mengimbau kenangan semasa kitorang berkahwin tahun lepas.

dah setahun daa usia perkahwinan kitorang. belum tuntut lagi nii sambutan/percutian anniversary dengan kuku, hehe. yelah masa anniversary hari tu aku masih berpantang lagi, tak dapek nak kemana2, tak dapek nak makan sedap2.. hanya mampu makan nasi lauk ikan bakar yang sama hari2 tu je, wuwuwuwu. tapi sekarang pun masih berpantang ais. wuu hilang salah satu keseronokan dalam hidup.


Haris, ini gambar mama dan papamu berkahwin. simple je, tapi kitorang happy happy. ^_^
*tahun bile lah haris boleh layan blog ni ntahhh

oh ye. sume gambar ni adalah dari photographer yang bes, Fuad Topa ye. kalau nak puas, click laa gambar kasi besar.

1) NIKAH


start2 terus letak gambar sendiri, bole? ekekeke

gambar masa tengah bersiap.
suke giler mekap mak andam tu ;P




kasut pun nak tayang. hihi




gubahan cincin untuk suami tersayang, cewahhh

serba putih. sukee sangattt. puas hati buat sendiri sengsorang dalam bilek ;P




bersama Nek Ma dan KONG KONG
sebelum diijabkabulkan

motip hurufbesarkan kong kong. hik2



Ustaz asyik buat kelaka je. tapi terpaksa gelak sopan.
*berani ko nak gelak macam ko gelak tengok running man?



ehem ehem muke kuku sebelum bergelar suami ^_^



kami sudah SAH ^_^



2) RESEPSI @ Gombak Setia

omma interframe lagi ;P


saya memang suka warna peach. gigih cari lace warna peach. nak peach jugak.


motip Fuad letak kasut aku kat celah2 kasut butik?
hee hee


pink-peach-putih



bole buat tajuk cite korea ni - 'Ku pandang kiri Kau Pandang Kanan'
hee hee



nape mulut ayah terbuka? hihi
oh ye, belakang ma tu adalah Andrew, anak cina ayah aku.
Thanx for coming, Andrew!



keluarga dari Banting :)



hehe


tempah kek ni untuk hantaran.
beriya2 cakap kat auntie habsah, nak ada patung pengantin bertudung, hik2.



3) OUTDOOR @ Taman Layang2, Kepong

sukee gambar iniii





peaceful gary, eh silap. peaceful moment ^^



kawan2ku yang memeriahkan suasana, hew2




suke dress ni. hik2 pakai untuk outdoor photoshoot jek



4) BERTANDANG @ Banting

ketibaan pengantin



suka baju bertandang ni.
baju ni ada je kat dalam almari umah, nak pakai lagi bile ye ;P




mengenali saudara2 belah kuku dan jiran2.

heww



5) OUTDOOR @ area KLIA


suke giler gambar ni. Fuad capture kitorang ditengah2 kelajuan kereta kiri kanan




banyak lagi gambar yang disukai, gambar dengan kapal terbang, dengan ERL. tapi cukup2laa dulu, lain kali pulak kalau rajin hik2.


nak tengok gambar lagi ada je kat blog lama, label weddingku - http://dudusecret.blogspot.com/search/label/weddingku


okieee dah tu jeee, byeeee love struck


note : pheww~~ penatnyeee buat entry yg byk gambar *siapa suruh ;n




3 comments on "mengimbau kenangan : gambar omak dan opak kawin"

♥S@R@♥ on January 20, 2012 at 3:17 PM said...

dd kita (majlis kita kan sama date) kahwin bukan tahun lepas tp dua tahun lepas..hehe now dah 2012..tp still rasa cam baru je kahwin kan?..hehe

dd dudu on January 20, 2012 at 3:22 PM said...

{sara}

eh 2012-2010 = 2 tahun eh?

muahahaaa

okie2 tq tauuuu betulkann

kui2

rasa cam baru tahun lepas pulak, bole :'O

Ciare Baha on January 25, 2012 at 5:12 PM said...

bestnyaa gamba kawen cantek2 wuwuwuwu

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez