dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Wednesday, February 29, 2012

hadiah comel untuk haris




Haris dapat hadiah super comel daripada kak Niza..
kak Niza ni kawan blog yang dekat di hati. hehehe

dekat di hati sebab kitorang xpernah berjumpe pun tauu ;) tapi kak niza sangat baik terhadap haris dan ommaknyee sejak zaman ommaknye x kawen pun lagi, hew hew hew

chomeylnyewwwr. akak buat sendiri kewwr??

note : oh cik gajah kat sebelah jadik hiasan gambar je ;p



yang ni pun akak wat sendiri kewwr??

xsaba nak letak keychain ni kat beg haris



ini hati akak yang baik


hehe



ok terus berangan nanti masa nak sambut besday haris 1 tahun, nak letak mende2 comel ni kat satu sudut. ala2 meja guest book giteww.

motip omma nye kawen xde guest book, tapi anak setahun tetibe dah ada guest book? ;P


hee hee



TERIMA KASIH AUNTIE NIZA

ucapan dari Haris, sincan dan Himawari

we love u.


hik hik


8 comments on "hadiah comel untuk haris"

nieza rawi on February 29, 2012 at 11:24 AM said...

yang botol susu jer, suruh kwn buat

dd dudu on February 29, 2012 at 11:41 AM said...

{kak niza}
kawan yg slalu jadi perantara kite 2 tu ke? hik2

comelnye akak dan kawan akak

rasa cam bes lak klu jahit2 mende comel ni kannnnn ;)

nieza rawi on February 29, 2012 at 12:02 PM said...

bukan.. ni kwn lain.. hihi

ameris on February 29, 2012 at 12:06 PM said...

alololo... tomei nya gift utk hariss

Queen on February 29, 2012 at 12:42 PM said...

comel..nk baru nak try buat felt ni,... tak tau lah jadik ke idop..hehehe..

alooo..encem hariss

dd..word verification ni mkainsusah..huhuhu

bini edy on February 29, 2012 at 2:34 PM said...

wey mana ko beli baju sincan tu nak jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakk

noname on February 29, 2012 at 2:41 PM said...

[bini edy] - dh agk uols akn reply keterujaan yg teramat sgt terhadap baju tersebut, hahahaha ;D

dd dudu on February 29, 2012 at 5:03 PM said...

{kak niza}
hihi

{kak ameris}
comel2
hehe


{queen}
rajinnye nak wat hehe

mmg susah, dd pun rasa susah haha


{bini edy}
kat bangi jek.

imani pakai baju bape bulan eh? iols nak bg kat imani ahhhh


{noname}
alaa lisa teruja nampak himawari tu ;p

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez