dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Wednesday, February 22, 2012

dah jumpe anak tudung yang sesuai




muke aku x sesuai pakai shawl, sebab tu aku xpakai sangat shawl dikala zaman shawl sedang berleluasa ni.. kalau kat cafe sini, bukan main lagi aku tgk student2 ukm skang dengan shawl masing2 ;p

problem aku, bila pakai shawl dengan anak tudung apa2 jenis pun mesti penyek semacam jekk muka akuu.. cam koko crunch pun ada.. so slalu pakai tudung express awning jekk..



tapi baru2 ni aku beli anak tudung on9 kat facebook Maysa.. bolelaa, xde hasil penyek dah kat muka, hihi..

inilah anak tudung tersebut. dia x jahit habes kat bawah tu, sebab tu muka x nampak penyet. paham x paham x apa yg aku cube terangkan ni?


pastu yg bes, kat belakang dia ada tempat untuk letak rambut yg terjuntai2, so xnampak laa rambut kalau kain shawl jenis see tru ;) *wink



hari ni aku pakai shawl peach ngan anak tudung peach, ngan baju polka dot peach. hidup warna peach!!!!


eh aku xkenal pun facebook Maysa ni tau. jumpe randomly je. so facebook Maysa, kite pinjam gambar tudung letak kat blog ni ey.


xde dilampirkan gambar aku ;P sekian.


note : dulu selalu bayangkan bila dah ada anak xsempat pakai shawl, xsempat melaram.. tapi sebenarnyee sempat je, kan haris kan kan kan.. anak mama baikkaann pagi pagiii, suke tengok je mama dan abi bersiap, xde nak nanges2 pun kan kann kann ;) mmuahxxxx
sayang haris sangat2. abi pun.
*tunggulaa kau bile anak kau merangkak n bole capai2 nanti, muahahaaha time tu tudung pn xsempat iron


update : pukul 9 pagi, anak tudung dan shawl macam dah nak penyek, hahahha, muke aku mmg x sesuai selama2nyaa ar rasanyaaa ;p



4 comments on "dah jumpe anak tudung yang sesuai"

ameris on February 22, 2012 at 8:53 AM said...

oohh... baiknya hariss.
akak kan kdg2 baju pn iron bodo2 je. rayyan skrg tgh lasak. bila dia bangun awal adoii... kita x sempat =mandi lg dia dh terkedek2 berjln, ketuk pintu bilik air, bukak drawer, naik atas kusi. mcm2 dia nk xplore.

dd, minggu ni ada baby fair kt klcc. jommm...

Queen on February 22, 2012 at 10:12 AM said...

nik tak sanggup pakai shawl belit2 ni segala.. nak pakai memang boleh... tapiiiiiiiiiii...
sekian sekejapan je..tgnsufiyyah tu gatal je nak tarik2.. hadoii..kejap je dahbenget2.. hahah..

tapi pakai gak la.. bile tak dukung sufiyyah cepat2 betulkan shawl.. =)

BrightEye on February 22, 2012 at 10:14 AM said...

nmpk menarik anak tudung tu.. love it..

dd dudu on February 24, 2012 at 9:43 AM said...

{ameris}
hehe sebab haris belum leh gerak byk lg kot, just baring n meniarap jekk

dd g sok, sabtu hehe


{queen}
heheh tunggu haris 5 6 bulan nanti kott, mesti senget benget dah dd ;P


{be}
beli la be ;)

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez