dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, February 20, 2012

betapa ku merindui kamu




hari ni banyak sangat kerja, jadi upload gambar ni laju2. nak taip panjang2 coret2 itu ini, tapi masa sangatlah mencemburui kite.

ahuk ahuk

layan gambar je la ehh

haris dan Abi yang xnampak muka @ ofis Abi

masa ni hari sabtu, kitorang ikut kuku gi ofis jap.
ofis kuku yang lif dia bau lif mahal

aku nye ofis xde lif pun, heehee



@ klinik presint 9, masa nak cucuk 3 bulan.
motip masa pregnant x suke pegi klinik gomen tapi bile ada anak suke bawak gi klinik gomen?? hehe

masa ni haris ceria sangat, masa nak inject pun muke sengih2 pandang mata kite (masa ni dah pegang peha dia dah untuk dicucuk), sekali bila jarum masuk dalam peha dia, terus "uwaaaaaaaaa"

sekali tu je la jerit. 1 harkat. hehe


note : kesukaan mama dia pada warna peach di aplikasikan pada baju2 haris, hew hew



hamboi hamboiii, manjanyeee ngan abiiii diaa~~~

haha seluar hijau. kat umah kampung banting, malam2 gelap, masa nak tukar seluar haris nak capai seluar putih, xperasan pun salah amik color hijau.

hee hee


eh apaa sume gambar dengan Abi ni *walaupun sipi2 je gambar Abi. mana gambar ngan mama ni

haa ok lah, gambar dengan jari mama pun xpe hee hee



and last but not least..

taraaa~


Grumpy.


3 comments on "betapa ku merindui kamu"

ameris on February 20, 2012 at 2:15 PM said...

alahai.. harss makin besar, makin tembam, makin comel.

Queen on February 21, 2012 at 10:50 AM said...

cucuk pi gomen pun ok.. nik bawak pergi ppum je..senang ...jimat.. kalau sakit demam baru gi klinik swasta..

kalau cucuk dekat swasta mau seratus lebih.. baik duit tu simpan utk belajar dieke. =p



**dd... word verification ni makin susah la yang..huhuhu..

dd dudu on February 21, 2012 at 1:01 PM said...

{kak ameris}

makin makin makin, hehehe

hari ni dah genap 4 bulannnnnn

waaa cpt sgt masa berlaluuu


{queen}
hehe konon2 g gomen sbb nak detail siket bile bab2 anak.

tapi masa cucuk 3 bulan hari tu, x detail pulak.

nak balik semula ke poliklinik ukm laa ;p


**memang sangat susahkannn T_T tensii gak

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez