dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, February 14, 2012

kerinduan kerinduan




kenapa hari ni hati ini terlalu merindui dia..



huk huk selalu memanglaa rindu.. tapi hari ni rindu sampaiii hati x tenang..

lepas tu boleh pulakkk hati ni ada mp3 player yang nyanyi lagu "untuk kamu -hafiz ost ombak rindu"

cis.

paham x paham x betapa sayu nye hati ni bile rasa rindu kat haris ni..

hari ni lain sangat perasaan ini..


haris, sayang ok kan kat taska?? huhuhu

walaupun ada budak yang ramai di taska tu, tapi harap sangat haris x disisihkan :( x dibiarkan langsung kalau menangis :( x ditekup mulut klu menangis :( *ok yang ni over, hehe sebab hari tu hasni cite ada taska tu jahat gi tekup mulut budak nanges.
tapi aku tahu taska ni baik :)


tadi dah msj cikgu S tanye haris ok x. dia jawab 'haris ok, cume tido je krang nak ajak cikgu sembang, hehehe"

heehee haris memang suke sembang. sembang ngn mama, ngan abi, ngan nek ma, ngan kongkong, ngan embahh, ngan wak lina, hehe memang suke sembang.

tapi kadang2 aku perasan die sembang sorang2.

gulp.

itu normal ke ek??

normal kan. hehe



2 comments on "kerinduan kerinduan"

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. on February 14, 2012 at 3:20 PM said...

Comellah Haris..perangai dari kecik membawak ke besar kurang lebih sama je dengan Aidi ek? Sama suka bersembang. Ntah apa yang disembangkan entahlah..huhu.

Tapi normal rasanya kalau baby bermonolog sendirian tu. Kata orang tua, baby yang belum boleh cakap betul ni ada "kawan" dia. Mungkin dia sembang dgn "kawan" dia kot. Wallahuallam..

Kirim salam kat Haris ye!

dd dudu on February 14, 2012 at 3:51 PM said...

{yongnana}

ha'a, kite dan anak kite mmg byk persamaan, kekeke

huk yekee, slalu cam abaikan je bile haris borak2/senyum ngan "xde sesape pun kat situ", tapi lama2 terfikir laakk xpe keee, kuh kuh kuhhh

ok, kem salam aidi yaa!

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez