dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, February 7, 2012

haris dah meniarap :O



heeeheeeeeeeeeee

sebelum2 ni memang nampak haris slalu buat percubaan mengiring.

tapi semalam, masa usia haris 3 bulan 2 minggu *wah poyo sangat mak dia catat usia

haris berjaya meniarap. kui kui kuiii

kejayaan pertama disambut sorak oleh papa dan nek ma nye.

arghh tekanan betul masa tu aku tengahh b**** dalam toilet. tensi. jeles gile.

lepas tu kejayaan kedua haris disambut sorak oleh aku seorang. masa tu aku sorang2 dalam bilik main dengan haris. x lama selepas kejayaan pertama tadi tu lah, aku angkut haris main kat dalam. umpan dia dengan cinggu *nama mainan kucing dia untuk suruh die meniarap. xsangkaaaa berjaya dan aku nampak dengan mata kepala aku sendiri :'O


uwaaaa motip eksaited giler babeng kann.


hari ni haris mula meniarap 2 round dah. maksudnye dah meniarap die terlentang balik. comel gile. ada je percubaan haris yang xberjaya, tapi disambut gelak kuat oleh aku. hak2 sebab comel je kalau x jadi. kalau jadi pun comel, haris buat muka lega. tih tih tih


gambar menyusul kemudian ehhhhhhhh!!!!

sekian, berita dari omma dd yang eksaited to the maxxxxxxxxxxxxx!


1... 2....



yeayyyyy!!!!!!



note : rasanya semua mak2 pun over kann gumbira bila nampak kejayaan anak yang pertama. heeeheeee


note 2 : xleh letak haris atas katil secara berseorangan dah. hari ni 2 round die guling. esok lusa mesti berguling2 dahhh





9 comments on "haris dah meniarap :O"

mun-e on February 7, 2012 at 5:44 PM said...

lenkali rakam video leh tgk sampai bile2 ;p

mun-e on February 7, 2012 at 5:45 PM said...

eh cop. cam kenal jek kucing tu. cinggu ke name die? kihkih

qasehqaleef on February 8, 2012 at 7:52 AM said...

comel baju haris.. hehehe

Cimas Tc on February 8, 2012 at 8:51 AM said...

Haris comel dapat kepandaian baru lepas demam ye.. :) seperti pelangi selepas hujan, hadiah Allah selepas ujian.. :D alhamdulillah..

ameris on February 8, 2012 at 10:04 AM said...

hariss dh baik demam ke??
syabas ... dh bole meniarap utk hariss.

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. on February 8, 2012 at 10:49 AM said...

wah!! Tahniah Haris!!=)

Queen on February 8, 2012 at 10:55 AM said...

waa...congratzz...haris dah meniarap..yeay.. pasni boleh guling2 atas katil sama omma ye.. =p

Ciare Baha on February 8, 2012 at 3:39 PM said...

haaa kiranya dia demam aritu dia nak meringankan badan nak meniarap laaa :') Good boy. Alah aku pon sampai skrg poyo kot asik cerita pasal development anak. Yayen dulu 1st meniarap lagi 2 hari nak 3 bulan rasanya ^___^ Tp berjalan lambat jugak huhu.

dd dudu on February 10, 2012 at 7:55 AM said...

{mune}
ada ada :D tapi xpenah lagi upload dalam blog kannnn napee tahhh heheheeheh


muni!! cinggu tu kucing ko bagi laa hahahahhahaha

nama cinggu diberi oleh kuku

keke



{qasehqaleef}
comel sangat, mokcik ayu die yg bagi, pandai pilehh mokcik ayu tuuu ;P


{cimas}
wah suke ayat tu. seperti pelangi selepas hujan (^___^)

tapi lepas demam hari tu, mmg haris berubah mendadak la. tetibe dah pegang botol susu, tetibe dah meniarap, tetibe suka grab macam2

hrmm, ajaib ;)


{kak ameris}
dahh baik daaaaaaa

syukurrr

makasih kakk



{yongnana}
wahhhhh makasih


{kak queen}
hahaaa takutnyeee, skg pagi2 bangun slalu haris dalam kedudukan yg luar biasa dah,kui2


{ciare}
wahhh meringankan badan. kerlasss

wahh awlanye rayyan meniarap, heheeeeee suke2

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez