dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Wednesday, February 22, 2012

guest artist



semalam tengok Running Man episod 82..

andd yeyyyyyy terujanyeee tengokkk heroin cite My Girl jadi guest artist.. heeheee

nama dia Dae Hae


suke watak die yg kelakar dalam My Girl

xsuke watak die yg palsu dalam Miss Ripley *cite yg aku layan masa berpantang hari tu


muke die x mekap lain siket ar tang hidung. tapi xpe, die tetap comel dengan karakter dieeee, heeheeeeee


oh bilakah Eun Hye nak jadi guest artist Running Man ni?
Eun Hye ni heroine cite Coffee prince, lady castle, the vineyard man, dann banyak lagi ahh

suke die. kalau dia jadi guest artis harus melompat aku.


hihi


oh biasa2 je entry ni kan.

bye nak wat keje

sekian, dari - dd peminat artis2 perempuan-

hak2



5 comments on "guest artist"

BrightEye on February 22, 2012 at 1:02 PM said...

BE pun suka artist tu since tgk citer my girl.. pastu tak tgk coter lain dh..hehe

rosealley on February 22, 2012 at 2:09 PM said...

aku pun peminat artis2 perempuan;p

Ezzan Yusop on February 22, 2012 at 11:14 PM said...

eun hye tu bukan x-gf jong kook ke? hehehe...

Queen on February 23, 2012 at 3:21 PM said...

my girl best..vote for my girl

dd dudu on February 24, 2012 at 9:42 AM said...

{be}

heheheee die berlaon miss ripley gak, tp watak yg xbape naik baik. nampak hot lak tu, xnampak comey daa

{rosealley}
kannn ;)

{ezzan}
oo tau dorg cam ada pape dlm family outing, tp xtaulaakk mmg kapel, hehee


{queen}
yehh!

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez