dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, February 14, 2012

melawat bb maira




"mama, kite nak kemana ni??"


"kite nak pergi jumpe bb maira, sayang.. kalau sayang berkenan, mama dan abi bole tolong risikkan"




yey yey jumpe bb maira!! \(^o^)/




hee hee

suke suke hati aku je hee hee



bb maira ni, nama penuh die A'isyah Humaira, anak kepada ummu athiah, kawan kite.
taraa~~

tengok pipi diaaaaa, comelnyeeee emmphh emphhhh

gigit nak? ;P


haris belang2 merah duduk kat pakcik belang2 hitam. hik2

kitorang pi melawat maira dengan ros n izuan.


tunang olok2 nak? ;P



berat haris dah 6.5 kg masa gi cucuk 3 bulan semalam.. fuhhh semangatt

Papa dia tu asyik kata peha haris ikut mama jek. muncung 1000 kang baru tahu :*



ok lahh, byee, nak wat kejeee hew hew



9 comments on "melawat bb maira"

BrightEye on February 14, 2012 at 4:28 PM said...

DH MAKIN CHUBBY HARIS KEMETOT YE..HEHE

Ciare Baha on February 14, 2012 at 4:36 PM said...

DD!!! Sumpah aku terkejut dgn peha haris yg bambam tu....saling tak tumpah seperti.............mama dia

*larikkkkkkkk (hihi)

Tp lebih kurang yayen jer rupanya. yayen masa 3 bulan 5.9 kg. nanti ko kena bersedia sbb bila dia da makin aktif meniarap, merangkak etc, berat dia akan naik slowwwww aje. berat Yayen 8kg je skrg ni maka aku tensen sbb berat dia x naik2 :((

dd dudu on February 14, 2012 at 4:46 PM said...

{be}

hehe chubby sangat. baju byk dah xmuat


{ciare}
aaaaa kejar kooo!!!!!!

ciare jahatttttttttt



ooohhh yekeee.. tapi baju haris byk dah masuk beg lain dah sbb xmuat

hihi

klu macam tu ko ckp, ok2 aku kene bersedia ni supaya aku kool je nanti bile timbang xnaik byk

Anonymous said...

dd!!!!!
nape tak edit dlu gmbr tu...penuh kaum kerabat kt umah umu tu...rmbut najat dh mcm rmbut ape je...hahaha

wahhhh!!haris 6.5kg??lbih kurang dd teka laa...dd teka aritu 6.4kg, penimbang dd salah ;p

nway, thanks sbb sudi melawat bb mairaa...maira rindu harisss...ekeke :D

-bakal umi mertua haris...lalala~~

husna.Rahman on February 15, 2012 at 5:13 AM said...

mata haris ni macam hero korea ikot sape ni kak DD.hehehe..

ni mesti penangan kak DD salu layan korea ni..hehehehhe

dd dudu on February 15, 2012 at 8:10 AM said...

{cik anon aka ummu athiah}

kelakaaa gilerr!!!! umu cakap rambut najat, dd pun carilaaa mana najat, lepas tu.....


wakakakka gelak guling2..

kelakaaaa nyeee :'D

kelakaaaa tp comelll, heheheheh


okiee dd dah edit da. tinggal gamba umu ngn maira je

alaa 6.5kg tu mesti berat pampers xtra 1kg ;p

miss u too maira -haris

keh keh ;p

panggg dua2 emak ni.



{husna rahman adik jaja}

motip hero korea?

hehe

Ciare Baha on February 15, 2012 at 12:21 PM said...

alah xyah lah nak kejar aku sbb peha aku lg besar dr peha kot skrg sobs sobs

cik rose on February 15, 2012 at 5:01 PM said...

btul la dd, muka baby haris mcm muka baby2 korean tu, especially bab mata. nih mesti terkenan sebab dd suka layan cite2 korean, kan? kan?

dd dudu on February 16, 2012 at 8:11 AM said...

{ciare}

kuh kuh kuh

sian haris mewarisi genetik peha besar mak diaaa

{cik rose}
terkenan ke?

hik2.xpe2 nanti kite tgk haris beso sikett ada rupe korean x ;P

ahakkkk

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez