dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Wednesday, February 15, 2012

auntie seni datang melawat haris dan meneman mama bile papa kena kuar kejap



12/02/2012, awal pagi


amboi amboii~~ lentoknyee diee ngan makcik seni~~



alololoo loloo~~~



sayang~~ senyumm


ok dah besar nanti sayang xpayah laa pakai sleeveless yee, x hensem laa nampak BCG, keh keh keh



motip anakanda kaku berposing padahal auntie seni dah berubah2 gaya dah laughing





kui kui senyum daaaa


hasni, jemputlaa datang lagi!! pastu tengok jalan2 cari makan ngan melodi kat umah aku macam hari tu ;p makasih tulung tengokkan2 haris!!! :D


note : sabtu ni nak pergi motherhood expo kat KLCC. yeyy bole beli baju2 hariss. thanx kak niza untuk info, hew hew



8 comments on "auntie seni datang melawat haris dan meneman mama bile papa kena kuar kejap"

nieza rawi on February 15, 2012 at 10:16 AM said...

dear. mg depan tau - 24-26 feb. awak pegi hr apa ? akak.. Insya Allah.. sabtu

qasehqaleef on February 15, 2012 at 12:05 PM said...

motherhood tu ada jual brg baby ek kak. tak tau. igt nak pegi jugak. uhuhu

Ciare Baha on February 15, 2012 at 12:22 PM said...

dlm gamba 1st tu aku ingat hasni tu Ja_di_atas_tujuh hihi :D

mmg kpop btul la harus. senyuman menawan pulak tuuuuu ^___^

ryani on February 15, 2012 at 12:27 PM said...

dd..motherhood expo kat convention centre ke..dari kol bape sampai kol bape? nak pegi jugak la ahad tu usya barang2 bby...heheh wpun baru nak masuk 3mths tp x salah kan?? hehehhe

dd dudu on February 15, 2012 at 12:40 PM said...

{kak nieza}

eh??? ehhhhhhhhh

hahhaa dd td gugel mmg nampak die tulis 24-26hb, tp dd xtau nape set dlm mind sabtu ni.

haishhh minggu dpn rupenyee


{qasehqaleef}
ha ahh jual brg2 bb.
haa leh laa ayu soping brg bb lg ;)


{ciare}

tapi jap g mesti lisa muncul cakap haris saitama-pop

kof kof kof


{kak ryani}

x salah x salah.. hehe

ermm kul bape ekk.. xpasti.. cube akak gugel motherhood fair klcc.. haranet yg anjurkan

Queen on February 15, 2012 at 5:06 PM said...

oo..baru tau ada motherhood fair tu...

thanks info.

aloo,..encem haris...

dd dudu on February 16, 2012 at 8:09 AM said...

{queen}

hehe jomm piiii sopingg

Cik Seni on February 16, 2012 at 2:03 PM said...

alaaa....tak sempat nak jadi orang 1st komen... :(

InsyaAllah nanti nak datang lagi main dengan Haris...rumah kita pun dekat je...geram nak cubit2 pipi Haris yang gebu...hehehe... =p~

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez