dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, May 15, 2012

lautan luas ku renangi



sekarang haris kat gombak, ma jaga sebab  taska tutup seminggu.
kire sekarang aku dan kuku ulang alik gombak ke tempat kerja laa, x balik putrajaya.

tapi minggu ni kuku ada bengkel audit seminggu di UKM.
motip kitorang dua2 menyedut udara yang sama sekarang? haha
aku kat PTM, kuku kat Puri Pujangga. dekatnyewwr. sama2 menyedut udara UKM, cewaah. pangg~~

kuku disediakan bilik ar kat Puri Pujangga sebab ada aktiviti malam.
korang rasa aku join x untuk bermalam kat Puri Pujangga?

yelahh kalau tido kat Puri Pujangga, berapa tapak kaki je kot nak gi kerja hari2, haha.

korang rasa aku amik peluang tu tak?

harus laa tidakkk  crying *walaupun dengan kuku pun sebenarnye x sanggup berpisah ;p ngade2.

mau menggelupur aku merinduii harissssss crying aku tetap akan balik gombak hari2 crying aku tetap akan ulang alik 80km sehari demi haris crying haris tetap kene tido ngan omak die setiap malam, walau sesempit macammana pun katil, walau sebollywood mana pun gaya haris tido ;p


kuku pun bermalam kat Puri Pujangga bile ada aktiviti malam je. kalau tak, die balik gombak jugak, macam semalam, xtido kat Puri pun, tinggalkan bilik kosong pastu balik gombak hee hee rindu anak jugak le tewwww hee hee


manyakk sayangg wooo sama ini dua olang lalaki


note: rasa hubungan sangat erat bile kitorang ber3 berderet tido atas katil yang sama, wpun mama selalu jadi mangsa tido kat celah2 yang ada sebab haris suke guling2 bollywood masa tido.



2 comments on "lautan luas ku renangi"

BrightEye on May 15, 2012 at 3:23 PM said...

MasyaAllah..comelnye haris kemetot pegang stering.. cam tau2 je dia nak drive.hehhe

dd dudu on May 15, 2012 at 3:45 PM said...

{be}

haris mmg suke sgt dgn stering, hik2

klu letak kat riba dd pun, die duk capai2 stering kat seat sebelah, hew2

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez