dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, May 14, 2012

maxi dress + blouse



tengok trend skang macam ramai pulak pakai maxi dress kat dalam, lepas tu sarung blouse/apa2 top kat luar, then nampak macam pakai skirt, padahal maxi dress kat dalam tu.

hehe cam comel jek, aku pun nak cuba.

tapi xde koleksi top yang bes pulak, las2 pinjam ma punye. sebab tu nampak macam mak2. *eh bukan aku pun mak2 ke ;p

pastu nampak besar siket ah ;p size kitorang x sama ;p 

okla ni. layan~~ nanti beli top yang bes dan comel2 pulak, pastu tambah koleksi maxi lagi. ok, hehe.


gambar kat atas ni kat Kunang-kunang. celebrate hari ibu.


cayang mak kite, ahuk ahuk.



mama cayang haris, mmuahhhhxx



5 comments on "maxi dress + blouse"

Diana on May 14, 2012 at 10:21 AM said...

Comelnyer Haris.... Suka senyum kan...

Jom joint GA anjuran apabilaazambercerita..

Cimas Tc on May 14, 2012 at 5:22 PM said...

cantik juga macam tu.. :) kalau pakai dgn cardigan pun ok, lebih senang nak menyusu kalau dress kita kat bahagian leher tu cam getah atau bentuk V.. :D

dd dudu on May 14, 2012 at 6:09 PM said...

{diana}

ok nanti sy tgk yee GA tu :)

{cimas}
hehe slalu pakai ngn cardigan, saje nak try2 kali ni pakai ngn top.

tp tul ar, pakai cardi lg senang nak nyusu ;)

siu siu~

hana halim on May 16, 2012 at 10:10 AM said...

dd..haris blom tumbuh rambut or korg cukur kepala haris bile rambut tumbuh???harith pon blom tumbuh sgt rambut..huhuu

dd dudu on May 16, 2012 at 12:11 PM said...

{hana halim}

hanaa, kuku cukur rmbut haris setiap kali tumbuh panjang. masuk kali ni dah 3x, hehe

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez