dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, May 28, 2012

gambar sebelum ada anak dan selepas ada anak



1) sebelum ada anak.

kuku kupas bawang rilek2 depan tv, aku pun kopek ikan bilis rilek2




2) selepas ada anak
tu diaaaaa datang daaaaahhhh, hahaha. masih aktiviti yg sama, kupas bawang. mule2 haris main2 dengan aku kat satu sudut tu. tetibe dia buat u-turn pastu jalan macam duyung menuju ke arah kuku yang sedang kupas bawang. siap panjat2 riba lagi, kui2. dan akhirnya terpaksa laa kuku mengundurkan diri. hik2


note : sorang kawan baik aku dah pregnant. aku gembira sangat mendengarnye :') Alhamdulillah




6 comments on "gambar sebelum ada anak dan selepas ada anak"

Ezzan Yusop on May 28, 2012 at 4:39 PM said...

hahaha comel je haris nak tolong kupis bawang skali...;)


sape yang peknen dd? hihi...

dd dudu on May 28, 2012 at 4:40 PM said...

kupis bawang ye ;p comelnye ezan kupis bawang ;p

*larikk~~~~


ohh.. cer teka cer teka

dd dudu on May 28, 2012 at 4:41 PM said...

nak teka kat sms pun bole ezan hehehheheheh

BrightEye on May 28, 2012 at 4:48 PM said...

kemetot haris tak menangis ke duk dekat dgn bawang tu..? hehe

dd dudu on May 29, 2012 at 4:57 PM said...

{be}

x pulak, slalu die kool jeee tgk org kupas bawang, heeeheee

Ciare Baha on May 29, 2012 at 7:02 PM said...

aku dulu sampai skrg tak penah kupas bawang kat dpn tv ;p so xde beza sgt la hueheuhue...

eh sape peknen dud? bkn ahli puteri 7 kannnn? *garu kepala*

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez