dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, November 1, 2012

nak gelak x



alkesah.
dulu2 masa bercinta, barang2 yang kuku bagi kat aku especially bear bear selalu jadi bahan gelak sebab menatang yg kuku pilih selalu kelaka2 belaka. tapi muni kata buruk2 belaka haha, tapi maksud muni buruk tu = pelik.

kira kuku bagi xdelaa kiut2 cam teddy bear besar2 ke, doll cantek2 ke, tapi semua yang bole buat aku gelak jugaklaa. terhibur gitu.

ini antaranya.


ni nama dia si Besar, tapi kawan aku muni panggil Si Buruk. wakaka



pandangan Si Buruk eh Si Besar dari tepi. aku ingat lagi gambar ni menyebabkan ezan kat ofis gelak besar. motip ramai yang suke gelakkan si Besar??


ok so apa motip entry ni?? sebenarnye nak tunjuk bantal yang kuku beli untuk haris. hahahaha taste kuku  memang x pernah2 berubah dari dulu sampai sekarang.




hahahaha mama terhibur mama terhibur. haris pun terhibur tau kalau kuku main2 ngan bantal ni especially bila telinga tu bergoyang2 sebab nipis sangat. xde bagi nama apa2 pun lagi. bagi nama Si Nipis la kot, bole?


ok tu je nak cite. so muni, ko gelak x tengok bantal haris ni? ;P aku tengok banyak kali pun rasa nak gelak, hihihi.

4 comments on "nak gelak x"

mun-e on November 1, 2012 at 10:52 AM said...

kahhhhhhhhhhhh!

hahahaha

rindu plak si buruk. die kat mane skang? sihat walafiat ke? hikhik

BrightEye on November 1, 2012 at 11:12 AM said...

huhu mmg pelik..

ameris on November 1, 2012 at 1:03 PM said...

comel ape bantal tu dd.
taste kuku mg pelik2 kot..
tp yg pelik tu lain dari yg lain lah kan...

dd dudu on November 1, 2012 at 2:43 PM said...

{mune}

motip suke gelak kahhh skg

si buruk ada kat umah gombak, jadi mainan haris setiap kali kitorg balik gombak. haris pun slalu terhibur ngn si buruk hihi pastu haris slalu nak mkn misai si buruk, cian si buruk


{ameris}
hehe comel yg menghiburkan

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez