dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, November 29, 2012

celoteh dd



- mataku bergenang masa tengok Adam & Hawa tadi, bole? malu ok nak nanges dalam opis hahaha. tp lum nanges lg. memang mata berkaca2 masa part ain salam mak am dan salam am dengan penuh keinsafan. ain pun nanges sampai merah2 muka mintak ampun kannn. motip iols feeling2 gitu. nasib baik xde sape lalu dpn partition td. klu x malu laa iols.


- "maafkan aku, mengganggumu~~~~.." haha asik duk ulang2 hari2 tengok video jozan yg johan jadi awie turolling on the floor tengok banyak kali pun mesti gelak part awie menyanyi tu rolling on the floor walaupun dah ada episod lain,tp aku still nak tengok lawak yg ni. yg minggu kedua nye x bes sgt ;p



 hoii tengok banyak kali pun aku bole terhibur lagi. tapi tgk part menyanyi je la. johan ni kelakar la.

hari tu di kenehingan kesunyian waktu lunch, terdengar kawan opis 'T' gelak terbahak2 sampai org tertanya2 die ni gelak pasal apa, pastu dgn kitorg gelak2 sekali sebab dgr die gelak sebab die gelak memang mengundang org lain untuk gelak, ingatkan gelak pasal apa,  rupe2nye die pun tgh layan video ni hee hee

 - aku memang mudah terhibur. mudah sangat2. tengah nak solat ni, kuku dan haris gi berbaring kat tepi katil sambil pandang aku (kuku pulak pergi goyang2kan kaki die), terus aku gelak, bole? padahal nak solat ni. teruknye. teruss aku terbalikkan diorang suruh pandang tempat lain. jangan pandang aku solat. muke haris dah la kiut. muke die nak memahami apa yg aku tengah buat lagi laaa kiut. camne nak tahan.


- aku pakai tau felinna inchloss tu. sapu pagi2, tapi smpi ke malam rasa berangin kat tmpt sapu tu. lama nye die bekerja bakar lemak ek. malam2 tengah bg haris mkn tetibe rasa panas2/berangin kat tmpt tu, hihii tetibe je. pastu lepas pakai mesti asyik rasa nak terpoopoo je. tp bukanla cirit. die buang lemak ke ape eh? sapa bole jawab soalan aku. tapi aku xtau ada penurunan berat badan x sebab aku mmg dah lama x timbang lepas frust dengan kegemukan selepas bersalin. org duk ckp aku x gemuk x gemuk, tp dari segi saintifik dan matematiknye aku memang dah gemuk ok. kuku pun ada tegur2 ;p


- aku xjual tau felinna tu, tapi kawan aku jual. nama die Ummu Athiah. murah lak tu die jual.
so sape nak beli Felinna Inchloss dengan harga RM 73 sebotol atau 2 botol dengan harga RM 120(+ RM6 postage) je klik  sini ;)


bye


3 comments on "celoteh dd"

Ciare Baha on November 30, 2012 at 10:09 AM said...

Aku terbaca fellina ni sesuai utk ibu mengandung tp jangan sapu kat perut n belakang la. Rasa nak beli laa. Nak sapu kat lengan and peha... Boleh suh ummu sahkan ianya fakta ke auta? :)

hana halim on December 2, 2012 at 11:37 AM said...

dd..aku bru pakai 5ari..aku pon bli ngan kwn ko yg ummu ni..aku xtimbang pon sblm sape..tp aku amik ukurlilit perut je..huhu..hopefully it's work..

dd dudu on December 3, 2012 at 11:11 AM said...

{ciare}
betul laa tu ciare ;) meh aku jawab ;p


{hana}
yekeee, hana dah apply ye. bagus2. aku nye dah nak abes, tp tunggu gaji tuk beli yg baru huk2

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez