dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, November 16, 2012

jagalah diri


@ bilik karel, library upm. selalu datang awal pagi sebab nak rebut bilik paling tepi ni, ada tingkap, bole tengok pokok2 dan hujan :)

salam korang. huhu aku cuti seminggu ni. kan bes kalau dapat cuti sebulan, kene siapkan pembetulan yang baaaanyakkk sgt after viva hari tu. sume pun major correction punye. haishh.

hrmmm apalaa yang haris tengah buat kat taska tu ye, jaga diri baik2 sayang. petang nanti mama ambik ye. mama ada biskut ni. ekekeke haris suke sgt mkn biskut cheese, dalam kereta kene bg die makan biskut, mmg dia layan perasaan makan biskut laa sampai ke rumah, hik2 motip suke kudap2 dalam kereta macam mama? kalau x bg biskut nanti adalah aksi kaki haris bukan di tempat asal setelah kebosanan ;p

haris dah tateh 3 langkah tau. mama eksaited gile.


ok bye2 jumpe lg.


note : nak beli Felinna Inchloss dengan harga bes? klik sini ;)






2 comments on "jagalah diri"

ameris on November 16, 2012 at 12:25 PM said...

waaa... haris dh bole jalan. congrats. mesti comel jek. jap2 terduduk jap terduduk... tak lama lg dd plak jd mcm akak tak larat nk kejar haris berlari dlm shoping mall.

dd dudu on November 16, 2012 at 12:29 PM said...

{kak ameris}

akak, yg 3 langkah tu baru sekali tauuu kekekeke. tu yg eksaited tu. yg lain2 cume haris berdiri dna bile dd sahut2 suh jln ke depan, die jln selangkah je pastu jatuh, hik2

tp cukup buat dd hepi, at least ada progres kan. klu x sebelum ni dd tgk haris sgt kool, x berminat pn nak berjalan, bole?

hew2

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez