dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, November 8, 2012

nak x Felinna Inchloss dengan harga RM 73 dan free postage?



Salam sume.


ok, aku tahu Felinna Inchloss ni tengah 'in' giler sekarang ni dan ramai tengah berpusu2 membeli Fellina Inchloss ni sebab kesannya yang menakjubkan. giteww. aku rasa kat facebook, kat blog2 pun tengah kecoh pasal Felinna Inchloss ni, boleh nampak dimana2. Felinna Inchloss menghantui ku hee hee

ni kawan iols ada jual Felinna Inchloss ni, nama dia Ummu Athiah. so siapa2 yang berminat nak beli, bolehlaa sms beliau di nombor 0197101985 / 0126088630

harga asal RM75 sebotol. tapi kalau uols sms beliau dan cakap uols dapat tau dari blog dd, uols akan dapat harga RM 73 + free postage. (kecuali sabah sarawak je kene tambah rm5 untuk postage)

bes x ;p

lepas tu kan kalau beli 2, RM 120 je uols... cume kene tambah RM 6 (semenanjung) dan RM 8 (sabah sarawak) untuk postage
 (promosi dah habes)




tapi kalau kot2 uols malas nak SMS, nak emel pun bole. emel je kat ummu ni haa di alamat ummu85@gmail.com, punnn dapat harga RM 73 + free postage.


apa itu Felinna Inchloss? meh laa baca di bawah ye. lepas tu kat bawahhhh sekali, ada terangkan camne cara2 nak pakai.



Salam kwn2 sumeeeeee,
JUST NAK SHARE SAMA-SAMA.
SESIAPA YANG INGIN MENGURANGKAN BERAT BADAN TANPA BERDIET ATAU BERSENAM!
INCHLOSS FELINNA JAWAPANNYA.
SESUAI UTK LELAKI/PEREMPUAN J
WANGI !
TIADA BAHAN KIMIA!
MUDAH DIGUNAKAN!
TIDAK PANAS!
DIJAMIN BERKESAN
RAHSIA KENAPA INCHLOSS SANGAT HEBAT!

1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek)

2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak...Boleh sapu dekat lengan atau peha sahaja J
 
4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati! 

5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

6) Felinna (owner product) mencuba sendiri dan rasakan result yg fantastic! Bombastic! Dan yg pasti xnampak plastik hnya dalam masa sebulan 5KG TURUN uoll! Semua ni dengan izin Allah juga…insyaAllah J
KENAPA INCHLOSS BERBEZA DAN SPECIAL DR PRODUCT LAIN??
* anda TIDAK PERLU DIET untuk kelihatan slim
* anda MAMPU untuk lose 5kg in a month tanpa diet,kalau diet agak2 20kg turun uolls..hik
* lotion ni SANGAT WANGI (takde bau serai ka, minyak angin ka, halia ka,NO NO NO) bau mcm pakai perfume ya,bau yg sgt2 comelss...wangiiiiii mcm lotion wangiii tuuuu...bau dia mcm...wangi laa..tak terkata..hehe
* TIDAK PANASSSSSSSS!!! INCHLOSS sgt mesra pengguna ya,dia rasa berangin n mint2 je.
* INCHLOSS xde bahan kimia..INCHLOSS mampu melembutkan kulit anda memudarkan selulit2 or apa2 yg menggerutu di kulit.
PRODUK WAJIB ADA bagi wanita atau lelaki yang dah gemuk atau kurus yg ada lebih2 isi xbest di luar sana... Perlu ada dalam handbag masing2 tiap hari ye...
*******************************************
PINK COLOUR IN TEXTURE I LOIKE~!!

 
180GRAM / RM75
 
***************************************
TESTIMONIAL SIS FELINNA D'OWNER OF INCH LOSS
Salam  
sila jangan shut down n fikir ini adalah virus
hahha after hari tu upload gambar ramai yg cakap felinna propa plus ada gak yg cakap gambar gemuk tu adalah kakak,adik or sapa2 bukan felinna and ada gak yg cakap gambar kurus itu sebelum menjadi gemuk..
ok sy tahu gambar gemuk ni xfull tapi harap maaf masa mengalami masalah kegemukan tu memang i alergik ngan camera and confident terus hilang..so susah sgt nak cari gambar ni ha.. yups 3bulan lepas bersalin saya rasa sangat buruk okey! hingga jumpa inchloss and terfikir untuk buat jualan bagi membantu lebih ramai wanita yg takut makan pil.. takut nak minum minuman kurus tuh utk sama2 rasai kehebatan produk ni.. ya! SAYA BERJAYA TURUN 5KG DALAM 1 BULAN..dan saya semakin yakin walau bukan kembali ke berat asal saya masih xjemu2 sapu inchloss ke lemak2 yang masih bermahrajalela.. ada lagi 5kg untuk diturunkan.. jom sama2 inch loss and rasai kehebatan nya!
 
NOW XDE SAPA DAH NAK PERTIKAI ORIGINALITI GAMBAR KOT? HHE ITU SUAMI YANG SAMA.. XBESAR2 DAN ANAK YG SAMA YG MAKIN MEMBESAR.. JADI SILA TELITI DAN INI MEMANG SAYA..KALAU BUKAN SAYA XKAN SUAMI NAK PELUK KAN?
*********************************************
LAGI TESTIMONI??
***************************************************
DAPATKAN INCHLOSS FELINNA MILIK ANDA HARI INI~!!




CARA-CARA NAK GUNA LOSYEN FELINNA INCHLOSS

Macam mana nak guna losyen Felinna Inchloss ni??
1. Picit secukupnya dan sapu pada bahagian yang memerlukan sambil buat urutan ringan *gerakan membulat* (pusingan arah ikut/lawan jam tak kisah) beberapa kali ataupun sampai meresap sepenuhnya ke dalam kulit. cukup 3 jari je masa urut tu. Sebab kalau pakai satu tapak tangan, aku khuatir losyen tu meresap kat tapak tangan korang bukan anggota badan yang korang nak tu. Okey??
 
2. Sapu 2 kali sehari. Lepas mandi dan sebelum tidur. Nak sapu lebih pun takpe. Atleast 2 kali sehari la ye.
SEBELUM SAPU SILA UKUR DULU. ESOK UKUR SEMULA.
 

  ok sekian.

jangan lupe sms Ummu Athiah 0197101985 / 0126088630
 dan bagitahu yang uols dapat tahu dari blog dd, atau emel je dd kat ummu85@gmail.com


 bye2 



3 comments on "nak x Felinna Inchloss dengan harga RM 73 dan free postage?"

BrightEye on November 9, 2012 at 7:45 AM said...

Mcm berminat je..byk nk kene buang lemak2 ni especially di bhgn peha dan peyut yg gedeber..haha..tp tunggu dulu lah sbb BE tgh guna bende lain. klau x menjadi br try yg ini.. thanx for the info.. (^_^)

Chek Jasz on November 23, 2012 at 11:50 PM said...

saya sudah...mintak permission ye copy cket info..hihi...http://bilainginberbicara.blogspot.com/2012/11/felinna-inch-loss-lotion-yang-hangat.html

De' Wanie on January 5, 2013 at 9:41 PM said...

xkan cepat sgt kesannya? sekali sapu dah bagi effect..erm..nk try tp risau jgk.

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez