dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, November 20, 2012

happy 2nd anniversary to me n kuku ;)



our anniversary today.. tapi kuku tengah outstesen seminggu, bole? bole? bole????????

bulan 1 baru nak gi memane bercuti relax2, sebab nak elak cuti sekolah. 
ku pasrah, ekekeke.




2 tahun yang lepas ;)



ape ek ucapan nak bagi kat kuku untuk anniversary yang kedua tahun ni. ok2.

- awaak, terima kasih sebab buat kuih cheese hari tu, walaupun cheese tu jadi cair hee hee    

- awaak, terima kasih sebab buat puding roti yang akhirnya menjadi sarapan kite selama 3 hari hee hee   

- terima kasih sebab guntingkan rambut kite sebab harga kedai gunting mahal sekarang http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/20.gif

- terima kasih sebab selalu buat haris dengan kite gelak

- terima kasih sebab buat vade yang sedap hari tu  hee hee 

motip aku asyik fikir pasal mkn jek hee hee




note : nak beli Felinna Inchloss dengan harga bes? klik sini ;)

6 comments on "happy 2nd anniversary to me n kuku ;)"

lisa on November 20, 2012 at 9:30 AM said...

motip kuku mcm suri rumah? ekekkee...

aYenZ JamiL (^0^)/ on November 20, 2012 at 10:56 AM said...

LA HAII..SAMALAH KITA...kyen pun apiz yg guntngkan rambut..weeee

joeayu on November 20, 2012 at 1:25 PM said...

happy anniversary kak. semoga kekal bahagia hingga ke syurga...

dd dudu on November 20, 2012 at 6:33 PM said...

{lisa}

ekekekeke motip kannn

{ayenz jamil}

yekee hahahaha senget benget tetap ada kan ;p

{joeayu}
makasih ayu, InsyaAllah

surney on November 21, 2012 at 7:30 AM said...

dah 2 tahun aku jadi pari2 ko rupanya...hehe.. =p

congrats dd&keri...semoga kekal bahagia selalu!!!

• deΔr MΔRDIHΔH• on November 28, 2012 at 8:33 PM said...

Happy Aniversary kak diana! :) Me miss you so much.lamanya tak bloging!

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez