dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, March 15, 2012

tinggi




Salam.

my friend wewe yang sedang mengandung ujung2 bulan kene warded kat Hospital Ampang sebab ada ada albumin/protein dalam urine.

tapi punca dia pergi hospital semalam sebab doctor suruh die refer to hospital bile doktor tgk BP dia tinggi.

wewe, aku doakan agar cepat baik ye.

nway, tadi ada kak Y tegur tanya pasal wewe.

kak Y : "wawa masuk hospital ke?"
dd : "ha'ah, doktor suruh dia refer hosiptal semalam sebab BP dia tinggi"
kak Y : "apa? baby dia tinggi?"

laughing
hahaha motip baby tinggi kene masuk hospital? hee hee

"tolongg tolongg~ jangan tarik belalai saya" *suara cik gajah

haris pun tinggi gak. ikut abi dia. hew



2 comments on "tinggi"

Ciare Baha on March 15, 2012 at 2:04 PM said...

alaaa haris tggi ke? yayen makin lama mcm makin katek jer huahuahua. kena cari geng rendang utk yayen ni ;))

BrightEye on March 15, 2012 at 2:46 PM said...

haris botak nmpk tomei.. yayen katek ttp tomei..

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez