dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, March 16, 2012

tadi lunch saya makan..




bermulalah kehidupanku tanpa wewe disisi..
selama 3 bulan la kot..

selalunye wewe yang makan dengan aku atau kemana2 bersama2 pada hari jumaat, waktu lunch yang panjang.

wewe amik cuti awal sebelum bersalin.

so, hari ni, first day sorang2 aku makan apa je? ;P *padahal pernah je sorang2 kalau wewe miting, hak2 over je aku ni.



1) all time favvy, bubur letak mushroum soupppp, sedapp gilerrrrr

pastu style aku, suke letak daun sup byk2, kacang byk2, ikan bilis byk2, cili padi siket ngan kicap masin siket. uhhh sedapp sangatt



yang ni dah kacau2


rina yang perkenalkan makanan ni, beli kat Pusanika UKM. semput gak banyak tangga situ, tapi demi bubur ni, i rela je sorang2~ hehe



2) kopok lekor untuk 2nd menu, beli tepi jalan je, tapi keras. nyampah



3) air kelapa sedap gak


alaaa lupe beli buah jambu. haishhh


4) pastu beli peanut bun, untuk kudap2 pukul 4 petang. mesti lapar bile pukul 4 petang



eh eh dah pukul 4 petang la. patutlaa mulut ni macam x tentu arah, hew hew


ok nak makan peanut bun sekarang.
byee


note : ciare yang keje kat bangi, nex week jom makan ayam penyek wong solo ngan teman aku beli rainbow cake. hew hew



6 comments on "tadi lunch saya makan.."

Zana Adieyza on March 16, 2012 at 4:38 PM said...

ciannya dd kena makan sorang2.. xpelah, mggu depan mungkin dah biasa kot makan sorang..

Anonymous said...

Salam...
dd, ko dh mkn erk cendawan..?pastu air kelapa pon ko bedal..rasa ler azab nya nnt, anak baru 4++ bulan..
"sendri sakit sndri tanggung"..

dd dudu on March 16, 2012 at 4:51 PM said...

{zana}

hehe tq zana


{anonymous}

wsalam
oo xleh makan cendawan ngn air kelapa ke.. iols xtau ar..

tq laa eh sbb bgtau

err sapa nii ('_')

sue ^^, said...

dd!!!bubur tu sedap..beli kat bakery bwh pusanika kan..ms study dulu walaupun fak jauh gigih g pusanika makan bubur ^^,

dd dudu on March 19, 2012 at 8:26 AM said...

{sue}

ooo sue belajar kat ukm eyy ;)

ha ahh laa sedapppp nyeeee
sangat22

mama hanna on March 23, 2012 at 11:24 AM said...

dd dah minum air kelapa? hmm.. ada orang kata tak boleh eh? kite pun taktau.. takat ni air kelapa tak minum lagi, tapi tang cendawan tu dah selamat dah.. peberet kannn.. hehehe..

nak tau nape eh takleh makan mende² nih?

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez