dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, March 8, 2012

Haris 4 bulan




seronok tengok perkembangan anak hari2.
ada2 je perkara baru yang dia buat.
macam kelmarin, tetibe haris menanges versi baru.
motip?



kalau dulu nak pakaikan baju, seluar ngan pampers senang je.
sekarang mak aihh, berpusing pusinggggggggggg
saja je kann nak menguji omma dia ni haa


macam malam tadi, dua tangan kena pakaikan pampers haris. papanye pegang tangan dan badan haris, mamanya pakaikan pampers. kalau x buat macam tu, x dapatlah. nak berpusing je haris ni, hik2.

bak kata kuku, haris suke wat shuffle mini laughing yelaa bila meniarap tu, dia suka angguk2 kepala, macam shuffle mini. kadang2 papa dia cakap macam kura2 tengah berlawan lari dengan arnab. motip kura2crying

hehe.



dulu kalau dukung haris, maintain je.


tapi sekarnag kalau dukung haris, kejap nampak kepala dia kat bahu kanan, kejap nampak kat bahu kiri. kejap2 dah x nampak pulak. menyorok kat tengah laughing

sayang2 ku winking

sekarang dalam kereta, macam dah mula kedepan2 kan kepala. nak memboloskan diri dari carseat ke? alamak, habesla mama macam ni ;p mama x pandai handle kalau tetibe haris buat sesuatu yang diluar jangkaan semasa mama memandu.

esok apa lagi perkembangan anak ye ;)

esok kite balik jumpe Nek Ma ye sayang ;)




3 comments on "Haris 4 bulan"

BrightEye on March 8, 2012 at 5:05 PM said...

Haris kemetot dah besar lah.. dah lama dd tak update blog.. rindu rasanya..huhu.. anyway i understand as a mother you should be more focus on ur son.. kan kan..?

nnt citer2 lg pasal haris kemetot n ur life.. take care dear..(^_^)

ameris on March 8, 2012 at 5:08 PM said...

dd; tu baru dia leh meniarap, bila dia dh bleh merangkak, berjalan nnt jenuh nk kejar utk pakaikan pampers.

mcm anak akak skrg.adoiii punya susah nk pakaikan pampers. kena jd raja lawak baru dia statik ataupun ada iklan kegemaran dia kt tv. baru dok diam.

dd dudu on March 12, 2012 at 9:48 AM said...

{be}

hehe klu ikutkan hati dd, hari2 pun nak wat diary kat blog ni pasal haris, kekeke

tp kadang2 byk keje plak kan ;)


{kak ameris}
alamakkk dd xleh bygkann nanti dd mengejar haris tuk pakai pampers, kekekeke

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez