dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, March 19, 2012

2 darjat




masa nak makan xkira la sarapan atau lunch suke amik gamba makanan. pastu nanti org tegur "nak update blog ke".

hehe xlah, sebenanye nak mms ke kuku hee hee

ni yang aku mms ke kuku

biasa je lunch kat cafe biasa2
pinggan pun xmuat nak tampung nasiku



sekali kuku reply

oh besarnye pinggan makan kat hotel.


kuku ada event kat hotel malam ni. so siang tadi dia hantar haris balik gombak. jap gi aku pun balik gombak la. xberani duk umah putrajaya malam2 xde kuku hehe.

ma dah msj cakap ma masak lauk sedap2.

yeyy


biasa je entry ni.


bye


6 comments on "2 darjat"

Ciare Baha on March 19, 2012 at 5:11 PM said...

biasa je..



hehehehehehe :D dd aku tgh lapar ni. sedapnyeee lauk di pinggan mu. sgguh gojes sekali. wuaaaa

dd dudu on March 19, 2012 at 5:13 PM said...

{ciare}

ikan berlada, ngn kentang+bilis berlada


xdelaa pedas sgt ;p

Ezzan Yusop on March 19, 2012 at 8:35 PM said...

laaa ajak lah i teman u kat rumah....boleh je...
merajuk ahhh cenggini dgn u.... ahuk ahuk :'(

dd dudu on March 20, 2012 at 8:05 AM said...

{ezzan yusop}

hehe haris skg malam2 asik nanges je tauuu, yg tahap xleh letak langsung. siriyes xberani untuk tido bermalam tanpa kheri, takut nanti x tau nak wat apa.

tapi kannn rabu ni kheri outstesen gi melaka, i nak mintak u teman laaa, memang dah niat heeeheeeee

can aa??

Ezzan Yusop on March 20, 2012 at 8:09 AM said...

cannnn jeeee syg....yeayyy!!

ok. i x majuk dah...
i pn dh lama x jumpe haris... :)

dd dudu on March 20, 2012 at 8:21 AM said...

{ezzan yusop}

haaa kan comel tu, ekekekee


xtau kheri balik kul bape, mungkin awal mungkin lambat. tp ezan jemputlaa tido umah, hik2

haris pun da lama xjumpe auntie ezan ;P

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez