dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, March 16, 2012

kuku oppa




Malam tadi, macam biasa kuku tanya..

kuku : "malam ni awk nak makan apa"
dudu : "alaaa, asyik tanya kite jee nak makan apa" *muka merungut sebab x tau nak makan apa

kuku : awk call ros sekarang tanya dia nak makan apa *spontan dan muka xde perasaan


rolling on the floor

motip kan tetibe ros.


hehe.

dah laa hari tu masa aku cite kat dia, ayat macam ni.. "kite pernah pergi klinik tu dengan ma"

pastu kuku jawab. "pergi ngan ma ke malik?"



sesuke hatiii diee jekk speku cenggitu hee hee


malam tadi kitorang makan hotdog homemade.. sedap giler,teringat2 sampai pagi tadi masa lapar. sosej yang dimasak sempurna, dilimpahi sos dan mayonaise, roti yg lembut, arhhhgghh!!!!! lepas tu sosej dibalut dengan telur pula. urghhh.
nak snap gambar nak letak dalam blog, kuku x bagi pulak, tetibe?
ingat nak request lagi malam ni, tapi malam ni balik kampung banting, xsempat laa nak buat dan makan,hihi

gambar dompetku


5 comments on "kuku oppa"

BrightEye on March 16, 2012 at 12:23 PM said...

sedap plak bila dd cko hotdog..lama x makan..

dd dudu on March 16, 2012 at 3:22 PM said...

{be}

heheee kite suke makan hotdog ;)

Zana Adieyza on March 16, 2012 at 4:38 PM said...

comel jer gmbr dlm dompet tu!

cik rose on March 16, 2012 at 5:43 PM said...

klakar la dd punye kuku ni. mesti tiap2 hari gelak je kan?

takleh nk imagine kuku buat lawak, sebab muka kuku kan mcm garang je.. huhu

dd dudu on March 19, 2012 at 8:28 AM said...

{zana}
hehehee zaman muda mudi giteww~ ;p

{cik rose}
kuku tu memangggg!! ;p

ade2 je die tauu
kdg2 nak marah pun xjadi, sbb die suke wat muke xbersalh, bole?

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez