dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, December 31, 2012

ohhh ohhh



AOA - Get out

suke part "ohhh ohhh"



hehehhee

jumaat malam sabtu, aku suke layan carta kpop kat 8tv. org xde astro kan, xleh laa tgk channel 393 hehe.

layan carta kpop sambil lipat baju yg berlonggok2. bila lagu x berapa best, aku lipat la baju.
bile lagu bes tarian bes2, aku tengoklaa sambil mulut ternganga  hee hee

dan skg sgt suke lagu Miss A - I don't need a man hee hee harus jadi ringtone kat henpon baru ni. iols dah pakai smart fon tau. akhirnye aku keluar dari dunia kura-kura aku juga haha. percaya x.

tapi motip kuku yg copy kan sume contact, setting kan sume bende dan install segala menu. tup2 aku bole pakai terus je hee hee

 ohh perkembangan haris. haris xsuke makanan lembik2. roti2 kek2 sume xnak. suke makanan keras jek. mcm nasik suke laa, bubur x suke sbb lembik. motip sgt. tepi2 karipap yg keras tu die suke. kerepek, keropok sume2 laa yg keras die suke. pulakkkk. sayang je xmkn puding roti mama tau. mentang2 puding roti lembik



 



1 comments on "ohhh ohhh"

Aiza Haris on January 4, 2013 at 2:39 PM said...

mata sepet laaa comelll sangattt tauuu...hehe

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez