dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, January 4, 2013

ha hi hu



- salam uols. hari ni hari jumaat, hari terakhir untuk minggu ni. jom buat keje dengan happy2 dan produktif supaya weekend nanti x teringat2 keje yg xsiap/ error dalam programming. hehe aku kalau balik ptg2 slalu akan cube setelkan jugak klu ada function yg xjadi. sebab balik umah nanti xnak teringat2 error tu. kang tgh tukar pampers haris pun kan duk terbayang2 kenapa javascript calendar aku xjadi kat IE tapi kat mozila ngn chrome jadi pulak. hee hee


- cakap pasal kerja tetibe teringat hari tu masa sesi perkongsian ilmu, timbalan pengarah kitorang pick laa sapa2 dan tanye sengsorang apa pencapaian yg paling membanggakan untuk kerja dalam tahun 2012. masing2 pun jawablaa berjaya itu berjaya ini, sistem yg didevelop berjaya digunakan itu, bla2 mcm2 versi la kan. sekali bile sampai ke F..

'F, apa pencapaian yg membanggakan'..

F pun jawab...

..
..
..

'nothing yet..'

(bunyi cengkerik..)



kau mampu jawab macam tu
laughing hehe kool betul. padahal byk je yg F tu dah buat. mungkin expectation die higher kot =)


- tengok x cite petang2 yg baru tu yg nelydia senrose berlakon tu. tul x ek aku eja tu. hehe tngok cite tu buat aku sengih sorang2 jek hihihihi kelaka. kelaka watak girl tu, da kawen tp suke layan cite korea sampai pagi, pastu tergila2kan lee min ho, pastu goreng cekodok besar2, minyak pun xpanas lagi masa die masukkan cekodok so nampak melekat2 hahaha, dah laa besar kemain cekodok dia. siang ikan macam nak bunuh ikan, hahahhahaahaha. auchh pada diri sendiri jugak.  pastu tuang air dalam cawan penuh gile, pastu berhati2 bawak cawan penuh. motip :)) pastu part die gosok baju suami die pun lawak, gune sebelah tangan jeee,
last2 suami die yg kene ajar camne nak gosok baju dgn betul

hee hee ohh auch siket2. hehe sweet la cite tu. suke suke. cantek pulak tu nelydia. berdebar2nya part nanti kantoi die pregnant, nanti suami die benci die. sedihnyeeee


- xsabar nak tunggu malam ni kul 11:45 nak tgk kpop kat tv8 hehe.


- weekend ni nak gi mana eh. dah niat nak kemas umah. tapi selepas tu nak gi mana? nak bawak haris ke zoo aci x.


- kat tmpat keje kitorang ni kalau kite nak keluar kejap waktu bekerja untuk urusan peribadi, kitorang kene login dalam sistem dulu sebelum keluar. klu xsmpat, suruh kawan rekodkan pun xpe. pagi tadi wewe pesan suh aku rekodkan dalam sistem tulis 'ambil darah di poliklinik'.


aku pun tulis la.

tetibe masa isi tu aku gelak.

'ambil darah di poliklinik'


hee hee
kui kui terbayang wewe pegi klinik ambil secawan darah bawak balik umah
crying




- cakap pasal wewe, teringat hari tu dialog dengan die. cakap pasal anak. pastu wewe cakap camni 

"nanti anak aku,  aku xmo ajar nombor 1 2 3 4.. aku nak ajar 2 + 1 beraapa, 5 darab 5 berapa.. nak ajar macam tu terus.. biar die hafal


ahak ahak ahak.
  


.ok dah. fighting!! jom buat keje sambil layan lagu korea.

mata haris sepet sebab ikut mama ke, kof kof kof. mama xsepet tapi mama xde kelopak mata sebab tu nampak macam sepet. haris pun ikut mama ke?? mama x tau ni mata haris inherit siapa. xkan kongkong kot, ekeke

3 comments on "ha hi hu"

BrightEye on January 4, 2013 at 5:03 PM said...

mata haris sepet sbb mamanye suka dgr lagu korea..maybe sbb suka tgk citer korea sbb tu dia mata sepet..lalala

yUmiE AzuRa on January 4, 2013 at 7:34 PM said...

owh hariz yg sgt kpop.kawaii!!eh hariz je eh,mama x..:p

lme xdrop by blog dd ni:)

Queen on January 7, 2013 at 3:46 PM said...

kpop sangat pakai sweater gitu...

nak ajar mcm tu..boleh..start fromnow..serius..

budak ni span tau..die absorb je..
=p

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez