dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Saturday, January 12, 2013

status : busy



Salam sumee. sorii lama x update blog. motip nak sori? sori kat sape ntah aku ni hehehe.


hari ni sabtu, erm dtg keje. nak siapkan koding siket. hehe dah lama tau xdtg ofis masa weekend. tetibe je hari ni dtg lak. haris adalah dijaga oleh abinye kuku. 

dulu zaman berdua, kuku selalu teman dtg ofis klu weekend. aku buat keje, die layan running man kat pc belakang aku. tp skg xleh dah wat camtu, klu bawak haris konfem aku xleh wat keje. haris skg tgh musim suke berpaut kat kaki mama dia tau. alahai si manja ni~~~~~

muke terakhir haris yg ku capture sebelum ku masuk ofis td. haris, mama selalu rindukan haris tau. mama buat keje jap ey~~~


ni aku panggil cermin aku. haha sbb aku yg slalu menjangok depan cermin ofis ni.

 bye. berusaha yaa dd!!!


 note : sebenarnye hati tengah sedih selepas melihat post fb kejayaan seseorang :( gembira untuk beliau, tp sedih untuk diri sendiri kerana aku belum selesaikan satu perkara yg aku dah mulakan.. :( Ya Allah, aku inginkan kekuatan Ya Allah..


4 comments on "status : busy"

fami on January 12, 2013 at 5:40 PM said...

staf ukm ni mmg kuat bekerja ye..

dd dudu on January 12, 2013 at 5:45 PM said...

{fami}

cik abg kepada fami pun slalu dtg wikend ye?? hehe dd da lama da x dtg wikend, la ni baru kocoh2 dtg sbb keje x siap lg ;p

ameris on January 14, 2013 at 1:50 PM said...

comei je dd dpn cermin

dd dudu on January 14, 2013 at 2:00 PM said...

blkg cermin terus x comel ;p

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez