dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, December 6, 2012

Fashion Runway Wedding



Salam sume. 24.11.2012 yang lepas aku ada pegi wedding yangg saaaangat cantik. sangat english2 gitu. wedding seorang kawan, geng shackey buddies ku dulu, shasha & farell.

 nama tema wedding beliau adalah Fashion Runway Wedding. @ Sime Darby Convention Centre. masa opening wedding kann, biasanya pengantin yang berarak kannn, tapi masa wedding shasha ni opening die ada model bercatwalk masuk ke dewan dan sambung bercatwalk atas pentas runway. kerlass~~

 ok lah mule2 nak tunjuk kad kawen shasha dulu.


simpel je tp english2 giteeww


 



lepas tu kan, ada attachkan kad kecik ni. cubelaa besarkan klu xnampak tulisan hehe.


hehe diorang ada sediakan senarai hadiah kawen yg diorang nak, so kite xyah pening2 nak bagi hadiah pe. tapi kene beli dekat Robinson la.


aku xtau pun Robinson tu apekemende. terus text iza tanye. rupe2nyee Robinson adalaa shopping mall dalam gardens midvalley.

oooooo ;p

terus aku terbayang ala2 Parkson kot, tapi up siket. hehe


pelamin kat tengah2
cantekkk




kitorang dapat seat bebetol depan pelamin http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/71.gif



nampak x pentas runway kat belakang. haa situ tmpt model2 buat catwalk. pastu tempat pengatin berjalan dari pelamin menuju ke tempat makan. kerlas~


biasanye kan kalau masa makan, kite buat makan beradab kan. meja panjanggg, tengah2 pengantin pastu kiri kanan mak ayah pengantin laki dan perempuan dan keluarga yang lain kan kan kan.

tapi masa wedding shasha ni, diorang makan berdua je big grin ala2 candle light dinner gitu big grin


ko ade?

laughing


kerlas kan. tapi suwit jugak. bole makan tanpa malu2, hehe. great idea ;p


tempat makan pengantin yang glam sangat2.



kannnnnnnn


mereka menikmati hidangan berdua (bagaikan dunia ini mereka berdua yg punya ekeke) semasa tetamu2 sume pun menikmati hidangan yang sangat sedap. betull sedappp. jarang tau pergi wedding dalam dewan/hotel dpt mkn yg betul2 sedap dan cukup rasa. hehe


pengantin yang cantekk :) suke2 baju shasha


potong kek dari seenfullysedap.blogspot




ok sume gambar di atas kredit to facebook Glam Wedding, seenfullysedap.blogspot dan henset kuku.

Happy newlywed shasha & farell. Congratulation and may Allah grant you a happy married life. ^_^


note : huhu gambar macam x cukup, x byk gamba pengantin dan x byk gamba kawan2 kan. x amik gambar sangat masa tu.

note 2 : wedding ni masuk nona tv3 tau. tapi tahun depan baru keluar ;p

7 comments on "Fashion Runway Wedding"

mun-e on December 6, 2012 at 11:00 AM said...

pehhhh.. betul2 english style ni ;p

eh, mane haris?

dd dudu on December 6, 2012 at 11:03 AM said...

{mune}

haris tinggal ngan nekma ;p aci x. wedding ni malam uolss. weols balik pun dah kul bape. hehe

waktu tido haris adalah kul 8:30.hihi

ameris on December 6, 2012 at 11:10 AM said...

akak pun tinggal anak dgn pengasuh kalu gi wedding yg grand. kalu sedara mara xpe. sabtu ni ada wedding kat dewan perdana felda. mmg tinggal la 2 org tu.

dd dudu on December 6, 2012 at 11:13 AM said...

{kak ameris}

heheeeni fes time dd xbawak haris sbb mlm kan. klu x, wedding lain dd bwk ekekeke

cube teka sapa? on December 6, 2012 at 12:48 PM said...

kayanya kawan ko ni..fuhh suke tgk pic wedding dia..motip xde gambar abang haris?

dd dudu on December 6, 2012 at 12:50 PM said...

{cube teka sapa}

wahh sapa ni. lisa kee

abg haris x bawak laa, tinggal kat nekma. wedding ni malam uolsss

Queen on December 7, 2012 at 4:08 PM said...

wow.. ni grand betul ni..

mesti mahalkan

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez