dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Tuesday, December 11, 2012

cuti ;p




Salam cume. sempena cuti selangor hari ni, cer teke aku kat mana. duk berdua dengan haris kat umah putrajaya ke?? harus laahh takk.. sayang betul kuku wilayah, so x dpt nak cuti bersama2.


iolss pagi2 tadi angkut haris yang masih mamai2 baru bangun tido masuk dlm kereta, broom2 ikut mex menuju ke gombak balik umah ma. bole?
hehe. tapi da mintak permission kuku laa pagi2 td.

motip x duduk je rumah putrajaya berdua ngan haris. hehe. 
sebab aku dah jadi terlebih penakut.

aku ni gi gatal PEGI JOIN GROUP KUARTERS UMAH AKU KAT FACEBOOK.

group fb tu diiklankan di lobi. so aku pun try2 la masuk kan.

JADINYEE, ELOK2 AKU XTAU APA2, tetibe aku jadi tau apa2. kahhhh.*motip gelak macam lisa x suke.

selama ni aku xtau pulak ada berlaku 2 kes pecah rumah kat blok aku. padahal ada je guard kat bawah tu. wuwuwu. 

pastu kan elok2 aku xtau kisah seram kat blok aku tetibe aku dah tertau. bole??? tu laa gatal lagi pegi join group.
yang pasal pecah rumah tu elok laa kan dah tau. tapi yg pasal kisah2 mistik ni aku berharap aku xpernah tau sampai bile2. aaa motip aku dah tauu. menci2 *sambil tumbuk2 bahu kuku.

sekarang tengah malam2 aku jadi takut pulak. padahal sebelum ni ok je buat keje rumah sorang2. yg tulis kat fb tu pulak kata rumah yg dgr mcm2 tu umah tingkat atas2 belas2. umah aku tingkat 13 ok T_T


hehe dah laa dd. bak kata kuku benda tu kan memang ada, cume nampak x nampak je. ok dah dah ^_^
 
hehe ok laa. nak gi makan, lapar. ma masak sedap2. suke2.ok petang nanti kul 4 petang camtu aku baliklaa ke putrajaya semula hehe. bye uolss


kof kof kof majalah inspirasi jan 2013. kof kof kof terbatuk pulak

;p



2 comments on "cuti ;p"

BrightEye on December 11, 2012 at 4:45 PM said...

huhu..takutnye..cerciter..hehe..
wahh glamornya dd..so jealous..

Cik Seni on December 13, 2012 at 7:46 AM said...

dd...tu gambar yang aku capture ke???harus kena mintak royalti ni...heee.. :)

dah keluar ke majalah ni???

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez