dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, December 13, 2012

Swiss




aku ni hari2 laa duk baca blog kak ana suzana. hari2 tunggu die update entry sebenarnye, bole? suke laa baca blog die. bess. mcm surirumah yg sgt berjaya, super-mak yang mampu hidang byk2 lauk dan isteri yg saaangatttt pandai masak untuk suami die. wuwuwuwu x jeles tapi banyak nak pelajari ngn kak ana. hihi pastu kak ana ni sporting, pastu kaya tp macam sempoi je. eeee memang suke la. pastu kalau ajar resipi kan, siap ada gambar, tu yg boleh paham tu.
lepas tu kak ana pulak masa bercuti pun rajin masak. kerlass.


dan skang, kak ana tengah bercuti. hari tu kat paris, sekarang dekat Swiss. nak nanges aku tengok percutian dia, haha gile best. villa yang dia duduk pun best, sume2 pun best la.


terus aku rasa macam NAKKKKKKK sangat pergi Swiss. nak nak nakk uwaaa. kuku nakkk gi swiss~ hehe besnye bawak haris gi swiss.

sebelum ni pernah la rasa teringin nak pergi korea, teringin nak pergi maldives, tapi kali ni punye teringin lain macam siket pulak. acaner tu johan~ macam nak kene usahakan je ni ekeke. nak kumpul duit cam jauh lagi je nak tercapai ;p ahik2

kadang2 sebelum tido duk terbayang2 kesejukan di Swiss. pastu berangan2 (^_^) .. kronik dah ni.

sebenanye dulu pernah teringin jugak nak pergi Swiss lepas tengok cite Chocolate love ke apentah yg cite thailand tu. die berlakon kat sana la. hoo gile best. masa tu dah teringin dahh nak g sana. tapi kali ni lagi2 teringin.


kan bes kalau hari2 bukak tingkap nampak pemandangan salji camni



 


Subhanallah. suke sangat




 






















xde salji pun lawa
country side view



indahnya~


swiss alps





petang2 main camni, gile bes




gambar kredit to google image ye.


haihh~~ ok lah. nak sambung buat keje sambil berangan ;p




8 comments on "Swiss"

ameris on December 13, 2012 at 12:42 PM said...

dd; akak pun hari2 dok baca blog Ana gi holiday tu. best sesangat rasa.masa Ana gi thn lepas dh pasang angan2 nk gi sana cuma tunggu rayyan besar skit je. dlm 2 thn ke tup2 ada zara plak. suami akak kata tunggu diorg besar skit baru best jln2. somu akak dh bagi green light, sabar 2 thn lagi.

aYenZ JamiL (^0^)/ on December 13, 2012 at 1:53 PM said...

em..dia mmg hebat..sempoi..xsombong..kyen try resepi dia..xjadi..tanya balik kat dia kenapa kyen da ikut semua tp xjadi..dia siap terang panjang lebar lg kat email..rupanya suhu whipped cream kyen salah..hahaha
tu rezeki dia..kita bercuti dgn family di rumah je pun jadilah..asalkan happy dD..

dd dudu on December 13, 2012 at 2:21 PM said...

{kak ameris}

waahh 2 tahun lg akak pegi ke.. nak ituttt ;p


{kakyen}

mmg nampak baik laa kak ana tu hihi. alaaaa xnak kat umah jee, nak g cuti kat swiss jugakk ;p bole? ;p

BrightEye on December 13, 2012 at 3:27 PM said...

best sgt2 klau dpt g sana.. BE berangan td ms tgk gmbr dlm blog dd..hehe bestnye..bestnyee...

Ana Suzana on December 13, 2012 at 4:25 PM said...

Ana terlompat kat belog sini.. ayukkk ngumpat eh.. kikiki.. moga impian nak ke swiss jd kenyataan.. nanti ada masa ana share info budget ke swiss ye.. apapun mekasih sgt2 jd visitor belog ana.. muah3x

dd dudu on December 13, 2012 at 4:34 PM said...

ehhhh cane kak ana bole terlompat sampai sini :O kite xpenah lg melapor diri kat kak ana. hebat hebattt

yeyyyy suke2 kak ana muncul. hai kak ana, nama saya dd ;p


dd dudu on December 13, 2012 at 4:39 PM said...

eh cop, motip kak ana follow blog sy? hahahaha blog biasa2 je ni kakkkk ;p thanx kak ana ;)

Queen on December 14, 2012 at 11:50 AM said...

nik teringin pi NZ.. =p

lebihkurang gini gak view nya..

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez