dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, December 3, 2012

shawl, express dan haris hantar sms



Salam.

lately ni aku dah beralih arah pada pakai shawl. xtaulaa angin apa haha. tapi semenjak dah jumpe cara pakai shawl yang xnampak muke bulat laa ;p ekeke. pastu reka2 lilit sendiri ;p cara pakai shawl skg kebanyakkannya tutup labuh depan tp xtutup belakang. perasan x? so masa aku reka2 lilit2 tu oklaa cover jugak belakang. so here i am~~ tddmka

hari ni gi ofis pakai camni. rina panggil Ainan tasnem. kosserrr~

 *sebenanye yg ekor belah kanan tu aku lepas kan je kat belakang tuk cover belakang, tp masa nak amik gambar ni aku saje tarik ke bahu depan ;p paham ke, xpela ;p

 tapi sebenanye comot2 lagi aku lilit ni, kene improve2 lagi. gitewww


hari ni je la kot pakai shawl camni haha, esok tudung express balik hahahaha. bukan pee, pakai camni gi ofis susah plak nak masukkan earfon dalam telinga. aku x suke pakai headfon, suke earfon. byk songeh kan ;p



tudung express



oklah bye. sekeping gamba haris menutup tirai

 
 haris buatpe tu~~ senyap2 hantar 4 msj kosong ke abi ye~~~ 
kuh kuh kuh ya, ia benar2 berlaku T_T

eh menu baru haris nasi putih ngan kuah ladna tau. haha haris suke. senang je, tumis bwg putih, masukkan ayam, masukkan air, carrot, garam dan last skali tepung jagung.

tetibe ckp pasal resipi kan hee hee



6 comments on "shawl, express dan haris hantar sms"

Ajan on December 3, 2012 at 4:30 PM said...

bijak haris.. :))

ameris on December 3, 2012 at 4:45 PM said...

akak pn skrg cuba2 pakai shawl. tp kalu kuar dgn anak rasanya xleh pakai. abis ditarik2nya. skrg pn dh ber dress mcm dd.

Queen on December 3, 2012 at 4:49 PM said...

alo..comel haris =)

dd dudu on December 4, 2012 at 9:05 AM said...

{ajan}

haha msj kosong je la tp ;p die suke tkn button tgh yg enter enter tu. kof kof


{ameris}
hehe bes kan dress ;)

{queen}
:D

Anonymous said...

dd ke dudu ek nk pgl..heheh..sy ni silent reader blog awk..dr awk mude2 smpi dh kawin..heheh..nk tnye,gmbr tdung express dd tu, yg ade kain lace ckit tu, dd beli kt mne ek? minat lak tgk..slalu ade design cmtu utk shawl je...(^^,)

dd dudu on December 13, 2012 at 2:20 PM said...

{anonymous}

oo kite beli kat edast boutique, kat fb jek ;)

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez