dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Friday, December 14, 2012

cerita yg buat aku senyum, sengih dan gelak sorg2



hari tu kan kak Di ada promot cite Aku Dia dan Tong Sampah kat blog dia.

aku tengok siket terus rasa nak tengok lagi.

so hari ni jumaat rehat lama. aku tengok la.

sumpah bes haha. aku xtahan betol asyik tergelak je.

paling xbole tahan masa Beto cakap 'band ni bukannye sedap pun!!"

kuikui.




5 comments on "cerita yg buat aku senyum, sengih dan gelak sorg2"

joeayu on December 14, 2012 at 3:49 PM said...

Beto Kushairy kacak kan... love him.. hehehe. boleh?

dd dudu on December 14, 2012 at 5:53 PM said...

bole2, ekekekek

Siti Mas Hidayu on December 14, 2012 at 7:48 PM said...

sweet je...hehehe beto memang pelakon terbaik...

♥ أينوم on December 15, 2012 at 12:06 PM said...

Wahhh bestnyer! mmg tgh cari ceriat sbb duk umah tak buat ape thanks kak dd ! :)

pau on January 10, 2013 at 8:24 AM said...

dialog veto best sgt dlm citer nie...mcm sincere sgt....mmg best, tajuk pun dah unik

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez