dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Wednesday, December 5, 2012

tersentuh


projek yang aku buat dah siap. so bos aku semalam bagi aku projek baru.

pastu staf yang selama ni membantu aku untuk projek sebelum ni, request nak keje bawah aku lagi. oh daku terkejut~~ dia suruh aku request kat boss die nak dd jugak. oh tersentuh~~

ayat beliau..


"ibaratnye bila kite nak bace quran..kita mengaji muqadam dulu br mengaji quran..klu terus suh bace quran mmg lingkup..dd bg akak mengaji muqadam dulu..baru mengaji quran..jd prosess tu tenang..skang dah leh la akak baca quran wlupn msh merangkak2..
hehe tq dd"



sob sob terharunye.
 

pangg~~

hihi susah tau sebenarnye jadi ketua. nak jaga hati semua pihak dan pada masa nak keje tip top. kalau di beri peluang, aku x nak jadi ketua. sebab aku xsuke cari masalah dunia, hihi.


ok daa~~



note :  tq kak sebab ayat tu buat dd lg motivasi untuk menjadi org yg lebih baik. akak tu pun baik sgt. sayang akak tu. minta maaf kalau dd ada pernah terlepas cakap atau mengguris hati ye..



tv haris auntie ezan bg ;p setiap kali on mesti haris goyang2 badan ;p




1 comments on "tersentuh"

Ezzan Yusop on December 6, 2012 at 5:39 PM said...

ooh ni yang touched nye tu...hihi!

alolo mesti haris comel goyang2 tgk tv. hehehe...

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez