dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, October 1, 2012

dah habes kursus dah, kembali bekerja




huhu habes dah seminggu ku yang relax. relax laa jugak sebab pergi kursus, masuk kelas dan buat eksesais je, xde serabut macam tengah keje.

nah saje nak letak gambar peserta masa kursus hari tu.




yang datang dari jabatan masing2 wakil sorang je, kitorang je datang 3 orang dari ukm ;p kerlass~~

kot2 ada yang korang kenal ke kat atas  ;p ada dari kementerian perumahan, ada dari kementerian kerja raya, SUK selangor, UIA, UITM, MAMPU.. dan lain2. hehee

kak nuha kawan makan dan kawan pergi surau tu bole pulak cakap kitorang 3 ni x macam da kawen, macam fresh grad ;p hua hua huaa sila sila kalau nak muntahh silaaa silaaa ;p nah baldi ;p

ok lah bye, byk keje tertangguh ni. nak buat keje laju2, pastu masa lunch nak tengok masterchef kot2 ada online. byeeee



3 comments on "dah habes kursus dah, kembali bekerja"

ameris on October 1, 2012 at 9:34 AM said...

kalu kursus yg best tang makan. mesti meriah kan dd. jap2 makan..jap2 makan...

bini edy on October 1, 2012 at 10:02 AM said...

nak g klinik beli ubat muntah2..camne?


haha

dd dudu on October 1, 2012 at 10:10 AM said...

{kak ameris}

hehe bes, makan kat intan bes2 gakk, heee


{bini edy}
hahahaha over sgt uolsss ;p puk puk

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez