dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, October 18, 2012

tv



- aku adalah rakyat biasa yang tengah layan gile masterchef dan cite Adam & Hawa

- xbesnye Ilaika dah keluar. aku suke die sebab die baik, lemah lembut dan comel. klu bukak fb masterchef pun rata2 x de pun yg x suke die, ramai suka dia lah. pai die pun cantek sangat, cume silap laa x ikut tema. alaa x besnyee Ilaika kuar, xde gadis comel dah dalam tu tuk dilihat. sob sob

- aku slalu gelak bile part cikgu Ismail tu. kelaka sebab die buat keje laju2 mcm byk tangan. kui2 terhiburnye aku.

- aku stress tengok Adam dan Hawa. at wits' endkerasnya Ain tu. kesian laa kat Adam. tah, aku x baca novel pun sebenanye, layan kat tv je. dalam novel pun ain memang keras macam tu keww? ezan sila jawab


5 comments on "tv"

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. on October 19, 2012 at 8:12 AM said...

Kita sama.

Suka ilaika.

Tak suka ilaika keluar

Kelakau tengok Cikgu Ismail tiap kali masak macam nak buat kenduri kawen. Haha.

Fanatik gila dengan cerita Adam dan Hawa.

Sekian.=)

Ezzan Yusop on October 19, 2012 at 9:54 AM said...

hahahaha mmg dalam novel Ain ego. tapi dia xdelah keras sgt macam dlm tv. kesian adam kan? ezan mmg sokong adam pn. ms baca novel, ezan yg sakit hati dgn ain. siap feel mcm Am rasa. hahaha...

satu lg, dalam novel ezzan xpnh imagine yg azie tu gedik. boleh? haha. sbb rasanya xde lah gedik sgt.

johan pun sama. xpnh bygkan johan tu mcm dlm tv skrg. dlm imaginasi i, johan tu cam biasa2 jer. xdelah tinggi, putih and mcm cina. bg i dia mcm ala-ala stok nazim othman. hahahaha.


ehhh...panjangnya jawapan i...
berapa markah ni dapat?

Ezzan Yusop on October 19, 2012 at 9:55 AM said...

oh ye...i dah lama x tgk adam dan hawa. last masa part hawa dah balik umrah. tu je.

sebab malas nak tunggu sampai 80 episod, sampai januari lak tu...

i iz not rajin...

dd dudu on October 19, 2012 at 11:04 AM said...

{yongnana}

kite mmg sama kannnnn, hehehhe sep sepp

{ezan}
laa yekeee, motip die jadikan azie watak camtu kat tv. hehe

ooo cam nazim othman ke, not bad gak. yg johan skg cam x bes jeee

hehe bagus ezan menjawab sume soalan. nah bg full mark + star


laaa yekeee uolsss x tgkkkkk da keewwwwww

Ezzan Yusop on October 19, 2012 at 12:48 PM said...

skrg tgh mood nak layan citer korea...Faith :)

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez