dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Monday, October 1, 2012

dah masuk bulan oktober




wahh dah masuk bulan oktober.. dalam masa kurang dari sebulan lagi, haris akan mencecah usia setahun!!

sob sob betul ke ni, haris yang dulu masih baby dah besar ye sayangg.. dah nak setahun yeee




sob sob macam xpercaya pula.. macam x sangka aku berjaya menjaga anak kecil.. kalau dulu kan masa zaman sekolah, duk hostel sampailah masuk U balik2 aku akan dapat soalan/ayat yang sama.. "dd, aku xleh bayangkan kalau ko ada anak macam ne"

ye, aku pun xpenah bole bayangkan. hew hew sangat kanak2 ribena kan aku dulu ;p sekang dah matang daaa ;p star

hew hew 



walaupunnn aku bukan supermak (ye mengaku sendiri serba sebi x pandai- even barang dapur pun kuku yang alert apa yang dah habes apa yang ada lagi ;p), tapi haris sangat sayangkan mama kannn. haris nak main2 pun nak mama ada kat sebelah kan. nanti mama belajar siket2 ye untuk jadi mama dan wifey yang berjaya :) hik2



uhh terharuuuu nye kenangkan haris dah nak setahun... sobb sob  sobbb nak amik tisu jap, sob sobb sobb harissss, sayang sangat kat haris, membesar dengan baik2 ye sayang.. sobb sobb sobbb tskkkk tskkkk hnss hnsss

note :  haris belum boleh berjalan lagi tau. aippp jangan banding2kann ;p nanti mama sentap ;p

note 2 : walaupun belum bole berjalan, mama bangga dengan setiap perkembangan haris dari hari ke harii!!!! (^_^)




7 comments on "dah masuk bulan oktober"

Zana Adieyza on October 1, 2012 at 4:34 PM said...

sekejap jer masa berlalu... sedar2 dah nak setahun dah yer..

haris, semoga terus membesar dgn bijak & sihat yer syg..

ameris on October 1, 2012 at 4:34 PM said...

sekejap je kan... rasa cam baru je baca blog dd yg tgh pregnen mcm kura2(dd yg ckp,akak x)
tetiba dh sethn...

dd dudu on October 1, 2012 at 4:35 PM said...

{zana}

terima kasih byk2 zana :)



(kak ameris}

motip ingat yg kura2 tu hahahhahaha klaka2

bini edy on October 1, 2012 at 4:37 PM said...

ala rilek la dia akan jalan bile dia ready..kasi masa utk ko rehat..nanti dia dah jalan siap la ko konfem lagi dasat hidup ko nak kejar haris..

harap2 haris suke lari2 dari mama..hahahhaa..biar mak dia penat kejar..

haris...sokong aunty lisa tau!!

dd dudu on October 1, 2012 at 4:38 PM said...

{bini edy}

lisa motip?

ko pun skg tgh fasa kejar mengejar eh tih tih tih tgh bygkan lisa berlari

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. on October 1, 2012 at 8:42 PM said...

Yeay!! Haris dah big boy!!=)

Ezzan Yusop on October 2, 2012 at 7:57 AM said...

my anak angkat dah nak setahun dah...rasa macam semalam i snap gmbar dia yg baru lahir dlu..

siu siu siu...

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez