dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, October 25, 2012

alamak, salah paham suda, haha



kesahnye, kitorang ada pengujian sistem tadi. so duduk dalam bilik la kan buat pengujian.

tibalah waktu lunch, sorang2 pun beredar untuk pergi makan. tinggal, aku, kak K dan si T.

aku x g makan sebab nak siapkan report. sebelum tu, nak tengok Adam dan Hawa dulu episod 35. aku pun pakai laa earfon layan cite Adam & Hawa. tapi dengarlah sipi2 si T tu tengah pung pang pung pang borak ngan kak K, mula2 cakap pasal pilihanraya, pastu xtau la dah kan, aku xdengar, tengah menghayati Adam & Hawa. sebenarnye tengah geram dengan Ain sebab buat am macam tunggul.


masa tengok tu aku sebenarnye remote PC jek, kire bukan tengok kat laptop ni la. sebab remote kot, so tengok video tu macam tak synchronize pulak suara dan mulut watak tu. alaaaaa x feel laaa tengok adam dan hawa kalau suara x sync dengan mulut. aku pun cabut earfon terus blah kuar bilek gi partition sendiri sambung tengok kat situ je.


rupa2nyaaa, masa aku blah tu, si T salah paham. die tanya kak K "dd terasa ke? dd x suke ke?"


 surprise

omooo omooooo rupe2nye si T tengah borak pasal politik dengan kak k. tapi tengah cakap pasal parti mana aku xtaulaa, sebab aku memang x dengar laughing

 omoo omooo bukan sebab aku sentap or xsuke laaa or terasa kat mana2 laaa, aku siriyesli x dengar ape2 arrrrlaughing


earfon kat telinga aku ar, sepatah die ckp pun aku xdgr sebenarnye ok hee hee

kof kof kof


motip muke macam aku ni nak sentap pasal politik? hak hak geli lengan baju kurung aku dengar.


 

3 comments on "alamak, salah paham suda, haha"

mun-e on October 25, 2012 at 3:26 PM said...

kahhhhhhhhhh

:P

dd terasa pasal politik.. auwwww geli mak nyahhhh haha

dd dudu on October 25, 2012 at 3:32 PM said...

motip gelak cam lisa x suke

kahhhhhhhhhhhhhhhhh

;P

kan. nak gelak 8 malam aku dgr pasal aku terasa hal politik :))

mun-e on October 25, 2012 at 3:44 PM said...

xpee lisa dah balik kampung.

kahhhhhhhhhhhh

hahahaha

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez