dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan anak2 Haris Safeyullah dan Hana Humaira,permata kami, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Wednesday, October 24, 2012

coret-coret pasal diri sendiri



 - eh uols nanti minggu depan iols update pasal besday haris eh. haris dah setahunn tauuu!!!! senyum sampai telinga (^____________________^)
 tunggu tau. minggu ni x berkesempatan lagi nak update.

- hoiii sedapp giler lagu Separuh Aku - Noah Band. suke sangattt laguu tu, asal sedap sangat niii??? mmg taste aku lagu cam gitu. aku suke lagu tu setaraf dengan aku suke lagu Suara Ku Berharap - Hijau Daun. dengar banyak2 kali pun masih feeling2 gitu.

- aku baru lepas present ni tadi kat atas. biasala, Bahagian Aplikasi kitorang ni setiap bulan akan ada perkongsian ilmu, akan ada turn masing2 untuk menyampaikan apa2 ilmu yang dia tau. 

tajuk pembentangan aku tadi "Kesilapan dalam Bahasa Melayu". comel x tajuk aku? 
comel x aku jadi cikgu BM tadi? 
comel x aku ajar diorang tadi yang ejaan 'Merbahaya' adalah salah tapi ejaan yang betul adalah 'Berbahaya', sebab xde imbuhan 'Mer' dalam Bahasa Melayu.

comel x aku ajar dorang yang ejaan agung untuk mesyuarat agung dll, tapi ejaan Agong untuk Yang di-Pertuan Agong je.

comel x aku ajar dorang tadi yang dalam bahasa melayu ejaan yang betul adalah mihun, bukan bihun.

comel x aku ajar dorang tadi yang ejaan maklum balas adalah dua perkataan 'maklum balas', bukan satu perkataan 'maklumbalas'.

comel khannnn, ahak2. kosser dd oii


- nah kat bawah ni saje nak share gambar aku kat PTM ni tengah buat keje.


bersama kak ain




2 gambar ni gambar masa gerak kerja UKMcard. gerak kerja tu maksudnye kadang2 dalam satu hari tu aku x duduk partition sendiri, tapi duduk dalam bilik 1hari  dengan team sistem ukmcard untuk siapkan kerje sampai siap. aku suke camni sebenanye sebab konfem keje aku akan siap bila duduk ramai2 dalam 1 bilik. sebab kalu kat partition sendiri, iolss x janjii iolss buat x har har har .


- nanti klu rajin aku nak buat coret2 pasal suami plak, hew hew bole?


5 comments on "coret-coret pasal diri sendiri"

noname on October 24, 2012 at 3:50 PM said...

xblh!

dd dudu on October 24, 2012 at 3:51 PM said...

nyesal tanye kat blog ;p haha

BrightEye on October 24, 2012 at 4:02 PM said...

haha,,comel sgt..comel jd cikgu sementara.heheheh. Mmg skg ni byk bahasa melayu dh mcm guna bahasa pasar.. even dlm Metro pun ada tulis ayat "Kantoi" besar2 dpn cover page.. BE tak ingat bila tu tp thn ni gak lah..

t citer pasal haris kemetot tau.. dh besar dh dia kan.. ala bucuk2..

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. on October 24, 2012 at 5:04 PM said...

Comel angat DD jadi cikgu BM. Meh sini ganti tempat saya jadi cikgu BM kat sekolah ni ha..hehe

lisa seluar biru kaler2 on October 29, 2012 at 11:51 AM said...

comel sangat!! (mata terbeliak ke atas)..huh

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez