dari seorang gadis biasa.. kini ku sudah berkeluarga.. mempunyai seorang suami-kuku yang sentiasa berada disisi.. dan Haris Safeyullah,permataku, anugerah dari Allah s.w.t yang menyinari hidup kami berdua setiap hari.. :)

Thursday, September 27, 2012

coret-coret tgh break



motip update blog? hehe xpe, tengah break uolss, bukan masa kelas pun ;) saje nak cecite cecite. tapi biasa je tau entry ni, xde isi penting pun


- kat dewan makan intan ni, die ada sediakan satu tempat untuk vegetarian dan satu lagi tempat die buat letak lauk ayam untuk 'yang x makan daging'...  kirenye 2 tempat ni terasing laa dari lauk2 utama yang lain.. aku x makan daging tau.. bukan sebab allergic ke ape ke, tapi memang x gemar laa daging2 ni.. tapiii kannnn aku segan sangat nak gi kat tempat yang letak lauk ayam yang tertulis "untuk yang x makan daging".. kakak2 pun suruh je aku gi amik ayam kat situ tapi aku segan. motip? hew hew.. sebab yang gi situ sume kaum2 india.. hehe xmo la g sana kan, kot2 memang khusus untuk diorang ke.. i memang penyegan ;p


- kuku gi penang, sok balik.. malam ni tido berdua dengan haris

- yang aku gi kursus ni, balik keje nanti kene ajar pegawai2 lain tau. arghhh aku dah paham betul2 ke nak ajar2 org ni at wits' end
xpe, oto dan bad kan ada, dorang tere hee hee


- nama kursus aku ni kursus Object Oriented Analysis & Design.. penah belajar masa zaman student dulu. memang berbeza sangat kefahaman zaman student dan zaman keje.. sebab bile keje kite dah apply siket2 mende2 ni, so bile belajar balik bolelaa nak dapat gambaran. gitewww. time student dulu aku rasa subjek ni sangat susah dan tak pahammm apekemende punnn

- korang tengok masterchef x? buat masa ni x tau lagi nak minat siapa.. hehe awal lagi.. tapi yang xsuke ada dah sorang.. girl.. die xbuat apa2 salah pun, tapi bak kata kuku pada aku "heh. personal issue".. hahaha


- haris sekarang kalau makan habes satu periuk bubur/nasi.. sedap sangat agaknye nekma masak.. kalau duduk dengan nekma ni konfem bole jadi bulat.. kat taska aku selalu bekalkan 2 bekal, harap sangat dorang mmg ada bagi makan.. xpe, percaya aje.. aku xminta banyak dan x cerewet sangat, berterima kasih sangat pada cikgu2 haris sebab jaga haris, bagi haris minum susu, bg haris makan, basuh yak haris. kadang2 bila aku sampai nak amik haris, haris yak, mesti dorang akan tukarkan pampers haris dulu sebelum haris balik.. pastu kat taska, haris ada cikgu feveret.. die nak ngan cikgu tu je manjang, manja sangat.. 


- haris kat umah nekma sekarang suke main sepit baju.. nekma tahap basuh semua sepit baju dulu sekali dengan bekas2 sepit pun basuh, sebab haris suke masukkan sepit dalam mulut.. pastu aku suke dengki ngn haris sepit rambut haris gune sepit baju, kadang2 sepit jari kaki guna sepit baju, haris x sakit pun.. die suke adalah, hihi



dah. tu je. nyesal x baca




1 comments on "coret-coret tgh break"

ameris on September 27, 2012 at 5:13 PM said...

suka je baca coret2 dd. boleh bayangkan caner rupa haris bila dd sepit rambut dia. hihihi

 

Our Secret Garden Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez